Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen szülő az olyan, amelyik...

Milyen szülő az olyan, amelyik a felforrósodott autóban hagyja pici csecsemőjét?

Figyelt kérdés

#csecsemő #forróság #felforrósodott autó
2017. júl. 2. 18:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én nemrég láttam,hogy egy anyuka az autóban hagyta az alvó babát és üzletről üzletre járt.Bizonyos időnként ránézett,de én elítélem az ilyen anyát,főleg aki szándékosan hagyja az autóban.Minek szül az ilyen?
2017. júl. 2. 21:16
 12/22 jafnrétti ***** válasza:
Elárulod, mi volt a célod ezzel a kérdéssel?
2017. júl. 3. 07:58
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

"Én nemrég láttam,hogy egy anyuka az autóban hagyta az alvó babát és üzletről üzletre járt.Bizonyos időnként ránézett,de én elítélem az ilyen anyát,főleg aki szándékosan hagyja az autóban.Minek szül az ilyen?"

Az újabb autókban akkor is be kapcsolva lehet hagyni a klímát, ha leállítod. Ha muszáj vásárolni és nincs kire hagyni, akkor ilyen időben a gyerek is jobban jár, ha járó klíma mellett marad az autóban, minthogy 35 fokban húzogatja az anyja a napon. Az nem kifogás, hogy akkor menjen korábban vagy később, egy rakás üzlet 10-kor nyit ki, amikor MÁR meleg van és hatkor már bezár, én a múltkor pont azon voltam kiakadva, hogy fél hatkor a napon még azt hittem elszédülök, ugyanúgy égetett, mint délben.

2017. júl. 3. 13:28
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
Kedves utolsó.Az az autó nem új volt,szerintem abban meg klíma sincs.Annyi esze nem volt,hogy legalabb a hűvösre állott volna ha már nem viszi magával.
2017. júl. 3. 14:27
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
Ne már,a Tesco és a Rossmann és sok patika is országosan szállít házhoz!!! Igenis vegye ki,és vigye be a LÉGKONDIS üzletekbe! Egy babát SOHA,SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM HAGYUNK MAGÁRA!!!
2017. júl. 3. 15:06
 16/22 anonim ***** válasza:

A tesco országos házhozszállításáig olvastam... Nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek. Gondolom Pesten laksz. A tesco kb. 3 városban szállít házhoz a komplett országban. El vagy te tévedve. És az emberek amúgy sem tescoba meg rossmannba járnak csak.

De amúgy az is nagy franc, aki szerint nincs klíma a kocsiban, a napra állnak vele benne a gyerekkel és akkor csak nézi meg magában dohog. Ha ez igaz ÉS annyira érdekelt téged, akkor miért nem mentél oda kinyitni a szádat? Az anyja lehet, hogy egy idióta, de ezek szerint te sokkal okosabb vagy, mégse szóltál csak szidod. Ez még rosszabb is, mint az, ha valaki hülye.

2017. júl. 3. 15:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát kérlek szépen az az autó volt vagy húsz éves.Akkoriban szerintem klíma meg az autókban nem igen volt.Mielott engem itt leokosoznal,kicsit gondolkodj.Azt is hozzá teszem,hogy én elindultam a parkolóból és akkor vettem észre,hogy a csaj nezeget be az autóba.Amikor fordultam ki láttam csak,hogy ott van benne a pici baba.Elment a kocsitol,es elindult egy masik uzlet felé.Lattam mit vásárolt,előttem fizetett az üzletben,hát nem épp életbevágóan fontos dolgokat vásárolt.En a 11eves gyerekem nem hagyom ott az autóban,nem egy pici babát.Na de mindenki maga tudja
2017. júl. 3. 15:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem Pesten lakom,de ezek szerint te is az autóban hagynád a babádat. Grat.
2017. júl. 3. 17:19
 19/22 anonim ***** válasza:
24%
Több mint 20 éve is volt az autókban klíma, csak mondom. Viszont, arra még mindig nem válaszoltál, hogy miért nem nyitottad ki a szádat. Ja hogy te már pont végeztél a vásárlással és siettél haza? Értem, csak ez elég nevetséges indok. Dohogtál magadban, meg idejössz vergődni hogy milyen szülők vannak, szegény baba a napon az autóban és le van tudva, kikanyarodsz, hazamégy, aztán megmutatod, hogy te mennyivel jobb ember vagy és telekiabálod vele a netet, hogy te mit láttál? Egy szemmel nem vagy különb sőt!
2017. júl. 5. 15:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó.Neked meg aztán egyáltalán semmi közöd,hogy én hova siettem.Ha olyan debil egy nő,hogy ott hagyja a gyereket és nem éri fel ésszel,az már nem az én bajom.Egyebkent rajtam kívül nem egy és nem két ember látta akik csak álltak és bámulták.Szerintem kurtold tele a netet te azzal,hogy milyen mocsok emberek vannak,akik szó nélkül hagyják,hogy egy szerencsétlen nő a forró autóban hagyja a gyereket aludni.
2017. júl. 5. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!