Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen szülő az olyan, amelyik...

Milyen szülő az olyan, amelyik a felforrósodott autóban hagyja pici csecsemőjét?

Figyelt kérdés

#csecsemő #forróság #felforrósodott autó
2017. júl. 2. 18:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Sz.r
2017. júl. 2. 18:06
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
No comment :(
2017. júl. 2. 18:16
 3/22 anonim ***** válasza:
84%

Most tömeges mocskolódást vársz? Mindenki egy véleményen van.

Hallottam egy-két balesetről is amikor a szülő figyelmetlen volt és megfeledkezett a gyerekről, azokat nagyon szomorúnak tartom.

2017. júl. 2. 18:23
 4/22 anonim ***** válasza:
50%
Ennek a kerdesnek mi ertelme, erre magadtol nem tudod a valaszt? Mert akkor gratula jo sok eszed van.
2017. júl. 2. 18:46
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Valószínű eddig is történtek sajnos ilyenek, de most nagyon "felkapta" a tv. Szomorú, hogy egy két hét alatt vagy a harmadik ilyen esetről számolnak be... És ne mondja azt a szülő, hogy azért tette, mert nem akarta felébreszteni.......

Mi minden másban lehetnek még felelőtlenek? Sajnálom..

2017. júl. 2. 18:47
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Harmadik ilyen eset? Hol számoltak be róla? Eddig egyről se hallottam idén, legalábbis Magyarországon.
2017. júl. 2. 19:02
 7/22 anonim ***** válasza:
77%

Remélem nem a mélygarázsban véletlen bezárt autóra gondolsz. szánalmas,. mit meg nem tesznek pár perc hírnévért a firkászok!

Mélygarázsban mikor forrósodik fel az autó??

Másrésztr véletlen zárták be a kulcsot, habár elég balf@@@sz szülők voltak, hogy nem tudták kiütni az egyik ablakot, és hívtak rendőröket. Megvislet gyerek?? Hagyjuk már..igaz rohadtul megijhedhetett, amikor szétcsapták a szélvédőt. Kórház??? Röhögnöm kell. B&&szus, amikor én véletélen bezártam igaz itthon az udvarba,de amíg megtaláltam a pótkulcsot, eltelt kis idő, mégse kellett kórház :)

Elcseszett egy cikk.

2017. júl. 2. 19:27
 8/22 anonim ***** válasza:
72%
Na igen, amit a blikk ír, azt el kell osztani nyolccal, ha nem többel...
2017. júl. 2. 20:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem kell mindent elhinni, de azért az sem jó, ha mindenben kételkedik, elvtárs. [link]
2017. júl. 2. 20:42
 10/22 A kérdező kommentje:
Egyébként sem ez miatt tettem fel a kérdést, de így még inkább én vagyok igazolva.
2017. júl. 2. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!