Milyen szülő az olyan, amelyik a felforrósodott autóban hagyja pici csecsemőjét?
Most tömeges mocskolódást vársz? Mindenki egy véleményen van.
Hallottam egy-két balesetről is amikor a szülő figyelmetlen volt és megfeledkezett a gyerekről, azokat nagyon szomorúnak tartom.
Valószínű eddig is történtek sajnos ilyenek, de most nagyon "felkapta" a tv. Szomorú, hogy egy két hét alatt vagy a harmadik ilyen esetről számolnak be... És ne mondja azt a szülő, hogy azért tette, mert nem akarta felébreszteni.......
Mi minden másban lehetnek még felelőtlenek? Sajnálom..
Remélem nem a mélygarázsban véletlen bezárt autóra gondolsz. szánalmas,. mit meg nem tesznek pár perc hírnévért a firkászok!
Mélygarázsban mikor forrósodik fel az autó??
Másrésztr véletlen zárták be a kulcsot, habár elég balf@@@sz szülők voltak, hogy nem tudták kiütni az egyik ablakot, és hívtak rendőröket. Megvislet gyerek?? Hagyjuk már..igaz rohadtul megijhedhetett, amikor szétcsapták a szélvédőt. Kórház??? Röhögnöm kell. B&&szus, amikor én véletélen bezártam igaz itthon az udvarba,de amíg megtaláltam a pótkulcsot, eltelt kis idő, mégse kellett kórház :)
Elcseszett egy cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!