Milyen tejtermékeket adtok 8 hónapos babátoknak?
Arra gondolok, hogy milyen fajta túrót, joghurtot, sajtot.Krémtúrót is ehet lassan?
Köszönöm a válaszokat!
Hú!Bocsi!Most láttam, hogy nemrég feltettek egy hasonló kérdést.
Bár arra nem érkezett válasz:(
Én eddig Bakony túrót, Cserpes és Activia natur joghurtot és kefírt adtam eddig. Bolti krémtúrót 1 éves korig biztos nem adok. És majd lassan kap Trappista sajtot is.
8 hós
Fura, hogy mindenki Activiat ad, pedig mint rávilágított itt az oldalon valaki, a Danone honlapja szerint 2! éves korig nem ajánlott :(.
Babajoghurtot meg hiába keresek, sehol sem találok. CSak valami babadesszertet Yogo felirattal, de még csak hűtve sincs...
Én írtam ki szintén ilyen kérdést, bocsi az offért.
Én tegnap végül laktóz mentes Spar free joghurtot vettem neki, mert az ajánlott parmalat sem volt. A többiben (pl KÉF) pedig tejporon át minden vacak volt...
Most olvasom a danone activia oldalán hogy 2 év alatt nem ajánlott DE! az is mellé van írva hogy mint minden más tejtermék! Vagyis a tejtermék miatt nem ajánlják 2 év alatt és nem a bifidusz miatt. Ugyanis 2 év alatt semmilyen tej fogyasztása nem ajánlott, DE! joghurtot már szoktunk korábban is adni, így ez is ugyanolyan joghurt mint a többi, így adható.
Én mindig ezt adom a lányomnak 7-8 hónapos kora óta. Semmi baja nincs tőle. Ezzel főzöm a főzelékeit is. Most egy éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!