Megírnátok nekem, hogy pontosan milyen nevű és márkájú joghurtot, túrót és egyéb tejtermékeket adtok kb.9 hónapos babátoknak?
Szia!
11 hós kislányomnak Humana babajoghurtot adok nyolc hónapos kora óta, mondjuk őt tápis baba, valamit háromszor kapott eddig Bakony félzsíros túrót a kék színűt. Egyéb tejterméket én nem adok neki csak egy éves kor után. Tejet meg még később. A babajoghurt több ízben is kapható. Nálunk volt asztmás a családban így én mindent később adok csak neki de te már adhatsz neki natur joghurtot is amibe keverhetsz gyümölcsöt. Ja és kétszer kapott már trappista sajtot is a főzelékjébe de csak egy mokkáskanálnyit reszelve.
én vagy akitiát vagy danone joghurtot szoktam..túrot csak egyszer vettem eddig de izlett neki..sajtot is kapott már...csak füstölt sajtot nem szabad...
2 hónapja eszegettek, de miket??lhet akkor még kéne kicsit várni...mi tápszeresek vagyunk és 3és fél hós kora óta megy a hozzátáplálás és azért adtam neki 6 hósan már...
Nyugodtan kezdheted a joghurtot Actviával. ha sima nem ízlene neki,akkor abból most van az édesebb kiadás is. nagyon fontos hogy mindig inkább drágábbat,de minőségit vegyél.
Milli Mia krémtúrót 9hósan szerintem már adhatsz neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!