Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megírnátok nekem, hogy pontosa...

Megírnátok nekem, hogy pontosan milyen nevű és márkájú joghurtot, túrót és egyéb tejtermékeket adtok kb.9 hónapos babátoknak?

Figyelt kérdés
Nem tudom, számít-e, hogy anyatejes és kb. 2 hónapja csináljuk a hozzátáplálást. Köszönöm
2009. ápr. 1. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

11 hós kislányomnak Humana babajoghurtot adok nyolc hónapos kora óta, mondjuk őt tápis baba, valamit háromszor kapott eddig Bakony félzsíros túrót a kék színűt. Egyéb tejterméket én nem adok neki csak egy éves kor után. Tejet meg még később. A babajoghurt több ízben is kapható. Nálunk volt asztmás a családban így én mindent később adok csak neki de te már adhatsz neki natur joghurtot is amibe keverhetsz gyümölcsöt. Ja és kétszer kapott már trappista sajtot is a főzelékjébe de csak egy mokkáskanálnyit reszelve.

2009. ápr. 1. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

én vagy akitiát vagy danone joghurtot szoktam..túrot csak egyszer vettem eddig de izlett neki..sajtot is kapott már...csak füstölt sajtot nem szabad...

2 hónapja eszegettek, de miket??lhet akkor még kéne kicsit várni...mi tápszeresek vagyunk és 3és fél hós kora óta megy a hozzátáplálás és azért adtam neki 6 hósan már...

2009. ápr. 1. 12:04
 3/6 A kérdező kommentje:
A kis vacak főleg gyümölcsöt és bébidesszerteket eszik, de a főzelék és a hús nem nagyon tetszik neki. Na, egyszer már evett krumplit és répát, tiszta boldog voltam tőle. Szóval elég kevés félét eszik, ezért is gondoltam, hogy megpróbálnék egy-két tejterméket, ha már szabad.
2009. ápr. 1. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

Nyugodtan kezdheted a joghurtot Actviával. ha sima nem ízlene neki,akkor abból most van az édesebb kiadás is. nagyon fontos hogy mindig inkább drágábbat,de minőségit vegyél.

Milli Mia krémtúrót 9hósan szerintem már adhatsz neki :)

2009. ápr. 1. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Joghurtból aktiviat, natur nem szereti, így fagyasztott gyümit, vagy bébidesszertet teszek hozzá. Túrót azt hiszem Bakonyit vettem, sajtot Tollet.
2009. ápr. 1. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
probáld a husit akkor olyan gyümivel keverni amit szeret...először kevés husi aztán mindig fokozatosan több
2009. ápr. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!