Egyhónapos a kislányom és tele van a feje, arcocskája tejkiütéssel. Hogyan kezeljem, hogy gyorsan elmúljon?
Szia!
Nekünk is voltak tejkiütések és igencsak csunyácska volt, mi elmentünk az ügyeletre mert nem tudtuk mi ütötte ki ennyire. Az orvos a Salicyles alkoholt mondta hogy azzal kenegesük a picura arcát ovatosan hogy a szemébe ne menjen naponta többször és használt, a sudokrémet nem probáltam. Remélem azért tudtam segiteni.
Én a Babé omega tusfürdőt ajánlom. Kisfiam születésétől kezdve használjuk, szuper! Azért kezdtük el használni, mert nagyon száraz volt a bőre, és a gyermekorvosunk ezt ajánlotta. Aztán mikor kijöttek a kisfiamon is ezek a pöttyök, észrevettük, hogy ez a tusfürdő elmulasztja. 1-2x elmaradt a fürdés, mert átaludta, és akkor nagyon pöttyös volt, de a Babé 2 nap alatt eltüntette.
Gyógyszertárban lehet beszerezni, 2500 Ft körül van, de sokáig elég. (Kb. 10 hétig használtunk egy tubust, de a férjem rengeteget tett a vízbe.)
Az első válaszoló vagyok!
Nem szabad sokat rákenni az arcára egy fülpiszkáló végével itass fel egy keveset és csak a kiütéseket kend be egy kicsit, mivel alkoholos igy száritani fogja egy kicsit. Nekünk ez használt.
Szia!
Nekünk a védőnő írt tejkiütésre A-vitaminos krémet, amolyan gyógyszertári készítésűt, aminek nincs neve. Nálunk bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!