Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Angelika névről vélemény?

Angelika névről vélemény?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 13:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

Nekem így nem tetszik, de igazából nem is ismerek Angelikát. Ha ismernék egy kedves és szép kislányt, lenne valami pozitív, amihez társíthatom, akkor nyilván egész mást gondolnék. Szerintem, bármilyen neve van egy normális gyereknek, azért értelmes ember, aki ismeri az nem gondol ilyeneket, hogy jaj szegény, meg pfuj de ronda neve van, aki meg nem is ismeri, az meg kit érdekel?

Oké, van ami alapból olyan hangzású, hogy tetszik valakinek önmagában is, de az ízlések nagyon különböznek, olyan úgy sincs, ami mindenkinek tetszik. Még az se számít, ha itt többnyire lehúzó válaszokat olvasol, mert elég megnézni, sok nevet évek, hónapok alatt többször kérdeznek meg, aztán hol ilyen, hol olyan válaszokat kapnak, attól függ épp ki olvas itt akkor, mikor felteszik a kérdést.

2017. jún. 25. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Pl. egy másik Angelikás kérdésnél meg mindenki azt írta, hogy gyönyörű és szép név, csak egy negatív volt, bár a válasza megfogalmazása alapján ő épp abban az életszakaszban volt, amikor minden kamasz épp utálja a nevét bármi is legyen az...
2017. jún. 25. 15:53
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Engem így hívnak :D nincs bajom ezzel a névvel
2017. jún. 25. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Az én lányom Angelica, Olaszországban élünk, olasz apuka.
2017. jún. 25. 18:14
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Nekem tetszik, több ilyen nevű fiatalt ismerek + egy 3 éves kislányt is.
2017. jún. 25. 20:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem szép. Különleges, de nem a túlcifrázott fajtából. Én egy embert sem ismerek akit így hívnak, csak egy Angélát. Nem gondolom öregesnek.
2017. jún. 26. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Itt nem véleményt kell írni? A negatív vélemény is vélemény...nem tudom miért kell lepontozni azokat akiknek nem tetszik.
2017. jún. 27. 16:04
 18/18 A kérdező kommentje:

En nem pontoztam senkit se le sem fel!

De amugy nem mindegy?

2017. jún. 28. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!