Mi a véleményetek a Zsombor névről?
Figyelt kérdés
2 hét múlva megszülető kisbabánkat fogják így hívni,nekem és a páromnak nagyon tetszik,de kíváncsi vagyok mások,hogy vannak ezzel.2017. jún. 22. 18:53
2/19 anonim válasza:
A Zsombor tetszik, nagyon is. Ami nem tetszik, az a Zsombi becenév. Zavarna, hogy ha mi nem is hívnánk így, más szájának nem lehet parancsolni, és valószínűleg többször lezsombiznák.
5/19 anonim válasza:
vezetéknév nélkül nehéz, am elmegy kategória csak úgy simán.
7/19 anonim válasza:
Keresztfiam Zsombor es nagyon illik hozzá, imadni való. Zsombornak hivjuk vagy ocsinek de ő becézi magat amikor kérdezik azt mondta Jombi/ Zsombi. Meg anyukaja hivja Zsombinak
Neked nagyon-nagyon tetszik ez a név em is ezt a nevet akartam. De igy mar kilove.:)
8/19 anonim válasza:
Nekem bejon. Bar nem adnám mert a mi nevünkben csak mely magánhangzók vannak es azzal elég unalmasan hat, de maga a nev sztem szep.
9/19 anonim válasza:
Tesóm is Zsombor, szerintem szép! Jó babázást!
10/19 anonim válasza:
Nagyon tetszik, ha nem Tóth lenne a vezetéknevem adnám is ! :) Így túl sok az "ó" és olyan szigorú hangzású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!