Számomra túl giccses, kb. mint a Dzsesszika. A becézése Szimiként olyan mintha pösze lenne valaki, úgyhogy Nettinek becézném.
De van ilyen nevű ismerősöm (aki nem kisebbségi), és soha nem volt problémája a névével.
2017. jún. 15. 23:15
2/16 anonim válasza:
Nem tetszik, ket Szimonettat ismerek, mind a ketto egy budos nagy k.rwa.
De ettol meg nyilvan nem erre asszocialok automatikusan, ha valaki bemutatkozik ezen a neven, csupan en magam nem kedvelem, gyerekemnek nem adnam.
2017. jún. 15. 23:25
3/16 anonim válasza:
Nem tetszik, én is akit ismerek Szimonettát, hatalmas kva. Valamiért erről a névről ő jut eszembe :/
2017. jún. 15. 23:48
4/16 anonim válasza:
Akkor jobb a Szabina
2017. jún. 16. 00:02
5/16 anonim válasza:
Nekem a szipog szo jut eszembe errol azaz egy náthás ember..akit Szipogettának hivnak :))
2017. jún. 16. 00:28
6/16 anonim válasza:
Engem így hívnak. :) Meglepett,hogy ennyien negatívan vélekedtek róla, mert eddig mindenkitől azt hallottam, hogy Jajj de különleges és szép név. Én szeretem a nevemet, általában Nettinek beceznek.
2017. jún. 16. 01:24
7/16 anonim válasza:
Én személy szerint nem szeretem ezeket az erőltetett neveket: Szimonetta, Leonetta, Marietta
2017. jún. 16. 07:22
8/16 anonim válasza:
Túl cifra, de az egyszerűbb, könnyebb hangzású vezetéknévhez szerintem jól megy.
2017. jún. 16. 07:31
9/16 anonim válasza:
nekem kicsit Vanessza-kategória... de kisfiamnak van egy kis osztálytársa, aki Szimi, és egyáltalán nem gáz, hozzászokik az ember.
2017. jún. 16. 09:29
10/16 anonim válasza:
#7 es ki nem szarja le a te csicska kotekedesedet?
SENKI nem kerte, hogy belepofazz a mi velemenyunkbe, a NEVROL kellett leirni, amit gondolunk. Mi ezt gondoljuk, ha tetszik a kis pici lelkednek, ha nem.
Mellesleg mi ez, hogy egy nevet elitelni? :D elitelni max a viselojet lehet, maga a nev csak annyi, hogy tetszik-e vagy sem. Es nem, nem tetszik a hangzasa se, raadasul kellemetlen emlekeket idez bennem. Biztos a te eletedben nincs ilyen...amugy ha ezen szemelyek ellenere tetszene a nev, adnam, de nem, nem kedvelem. Es mivel a kerdezo velemenyeket kert, igy a negativ is idetartozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!