Én is Szimonetta vagyok, becézni Sziminek szoktak. Szeretem a nevemet, nagyon sokan mondják, hogy milyen szép, így én is csodálkozom egy kicsit a válaszokon.
Ha nektek tetszik, akkor szerintem adjátok nyugodtan ezt nevet :)
Egy pillanatra se akarok cigányozni, rasszista sem vagyok, cigányok közt dolgozom, de a mai helyzetben jól gondold meg, adsz-e a gyerekednek olyan nevet, amit általában cigányok használnak.. Erősen kinézhetik a gyereket.
Nekem egyébként mindentől függetlenül nem szokták elnyerni a tetszésemet az ilyen bonyolult nevek.
Akkor ne adjon nevet a gyerekének. Nincs olyan, hogy cigány név vagy magyar név. Találkoztam már "cigány" Józseffel, Erzsébettel, Eszterrel is és "magyar" Kevinnel, Szimonettával sőt Penelopéval is.
Azt kell adni ami tetszik és pont.
Nem az a baj, hogy kötekedsz, hanem az, hogy közben funkcionálisan analfabéta vagy, az olyanokkal meg nem szoktam leállni vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!