Miért kell beszólni, amiért sokat költünk a saját babánkra? Sértődés, szájhúzogatás nélkül hogy lehet leállítani az "adakozókat"?
21 éves vagyok, ez az első terhességem (őszi baba lesz).
Folyamatosan kapom mindenkitől a felajánlásokat, hogy ideadják a babaruhákat, babakocsit, kiságyat. De olyan emberektől, akiknek már 10-12 éves a gyerekük, vagy tudom, hogy teljesen más az ízlésünk, stílusunk... Mindig szépen megköszönöm, hogy nem kell, de folyton erőltetik, hogy "jó lesz az". És mikor mondom, hogy mi szeretnénk megvenni ezeket, meg én már kinéztem mindent, jön a szörnyülködés, hogy miért újonnan, meg minek ennyi kisruha, mikor nem is fogja őket hordani.
Ez volt a babakocsival is. Apa testvére mondta, hogy ideadja az övékét. Már ők is használtan vették, a gyerekük most 8 éves, szóval a babakocsi minimum 10. Nem olyan stílusút akartam, nekem a Cybex volt az álomkocsi. Ebből sértődés lett, hogy nekem nem elég jó, ami nekik volt...
Imádok vásárolni, most terhesen külön öröm a babaruhák közötti válogatás, rendelgetés. Viszont a legtöbben úgy csinálnak, mintha én lennék az egyetlen anyuka, aki így tesz.
11hónapig nem jöhettem haza*
Szerintem igy látatlanban ne oltogasd masok eletet , vagy elobb eld meg amit en...az meg h csak érettségim van maximálisan az én dolgom. Es nem.. nincs gazdag sokkal.idosebb pasim.. par ev van koztunk!!
Elnezest h mertem orokolni es mertem elfogadni... azt ne mondd h te a helyemben elutasitotrad volna mikozben kinzott a honvagy. De biztos nem latod be... nem is erdekel.. de kva szemet dolog mast lenezni es leoltani mikor az eletenek 1%-át sem ismered. Nézzetek kicsit magatokba. Attól h nektek nem jutott meg az ami masnak igen, attól még az illető egyáltalán nem rossz ember
Olyan is volt már, hogy kaptunk egy babahontát, amit akkor már kinőtt a gyerek. Ez a drága fajta Fisher Price elektromos hinta volt. Örültem, megköszöntem, eladtam, és vettem az árából olyat, amire szüksége volt a gyereknek.
Mindenki elégedett volt. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!