Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell beszólni, amiért...

Miért kell beszólni, amiért sokat költünk a saját babánkra? Sértődés, szájhúzogatás nélkül hogy lehet leállítani az "adakozókat"?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, ez az első terhességem (őszi baba lesz).

Folyamatosan kapom mindenkitől a felajánlásokat, hogy ideadják a babaruhákat, babakocsit, kiságyat. De olyan emberektől, akiknek már 10-12 éves a gyerekük, vagy tudom, hogy teljesen más az ízlésünk, stílusunk... Mindig szépen megköszönöm, hogy nem kell, de folyton erőltetik, hogy "jó lesz az". És mikor mondom, hogy mi szeretnénk megvenni ezeket, meg én már kinéztem mindent, jön a szörnyülködés, hogy miért újonnan, meg minek ennyi kisruha, mikor nem is fogja őket hordani.

Ez volt a babakocsival is. Apa testvére mondta, hogy ideadja az övékét. Már ők is használtan vették, a gyerekük most 8 éves, szóval a babakocsi minimum 10. Nem olyan stílusút akartam, nekem a Cybex volt az álomkocsi. Ebből sértődés lett, hogy nekem nem elég jó, ami nekik volt...

Imádok vásárolni, most terhesen külön öröm a babaruhák közötti válogatás, rendelgetés. Viszont a legtöbben úgy csinálnak, mintha én lennék az egyetlen anyuka, aki így tesz.

2017. jún. 24. 08:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
3%
19# már ne haragudj de azert ne fogadjam el ezt el , h aztan masok ne banjanak igy velm ahogyan te? Ha en megtehettem volna apam helyeben enis annyit segitettem volna. Szerintem minden szulo annyit segit , amennyit tud. Teljesen hidegen hagy a lepontozas es a megjegyzesed. Eltel nemetorszagban? Akkor tudhatnad h az jó fizetés foleg, hogy 300Euro volt a szallas onnantol h osszekoltoztunk. Nem lehetetlen az amit elertem. Ha meg nem kapunk házat akkor csupán tovább maradtunk volna nemetorszagban , amig lesz annyi pénzunk! Én tudom mit éltem át és mennyi hajnalt szenvedtem el , es mennyit bogtem amikor 1p honapig haza sem tudtam jonni mert a fonokom nem engedett.. pont emiatt amiken atmentem erzem azt h igenis megerdemeltem a segitseget es azt h a parom ramtalaljon!!!
2017. jún. 24. 22:13
 32/35 anonim ***** válasza:
52%

11hónapig nem jöhettem haza*

Szerintem igy látatlanban ne oltogasd masok eletet , vagy elobb eld meg amit en...az meg h csak érettségim van maximálisan az én dolgom. Es nem.. nincs gazdag sokkal.idosebb pasim.. par ev van koztunk!!

Elnezest h mertem orokolni es mertem elfogadni... azt ne mondd h te a helyemben elutasitotrad volna mikozben kinzott a honvagy. De biztos nem latod be... nem is erdekel.. de kva szemet dolog mast lenezni es leoltani mikor az eletenek 1%-át sem ismered. Nézzetek kicsit magatokba. Attól h nektek nem jutott meg az ami masnak igen, attól még az illető egyáltalán nem rossz ember

2017. jún. 24. 22:17
 33/35 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy mindent elfogadok. Ami meg nem tetszik, már kicsi stb., azt felteszem a facebookon helyi csoportba, hogy ingyen elvihető. Rengetegen szoktak jelentkezni és nagyon hálásak érte. Jó látni, ahogy örülnek!
2017. jún. 25. 11:05
 34/35 anonim ***** válasza:
44%

Olyan is volt már, hogy kaptunk egy babahontát, amit akkor már kinőtt a gyerek. Ez a drága fajta Fisher Price elektromos hinta volt. Örültem, megköszöntem, eladtam, és vettem az árából olyat, amire szüksége volt a gyereknek.

Mindenki elégedett volt. Ennyike.

2017. jún. 25. 11:09
 35/35 anonim ***** válasza:
9%
Hogy a pék hóttkóros farkára nem lehet kijönni havi 500-ból. Koma, gyere el hozzám továbbképzésre, megmutatom neked, hogy havi 150-ből is kijössz ha albérletben vagy és van két régi autód mellé. A többit meg havonta utalod nekem, mert segitettem. Azért mertem ennyit irni, mert ketten vagytok. Egyedül havi 80-ból kijöttem a két kocsival albérletben. Nem sok maradt hó végén, de nem éheztem
2017. jún. 26. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!