Saját szobájába való költöztetés mikor?
Nem, nekem nem volt ilyen nehéz, mert születésétől külön szobában volt. Mindig meghallottam a bébiőrt, sőt, olyan volt, ami ledekkel is jelezte a hangerőt, és amikor csak 1-2 led villant fel, tehát csak épp hogy nyöszörgött, már arra felébredtem.
Amikor nagyobb lett, 2-3-4 éves, és éjjel átjött aludni, sosem tudtam pihentetően aludni, amikor az ágyunkban volt/van. Mert akkor ösztönösen arra figyelek, hogy le ne essen, be legyen takarva, amikor keresztben van, rúgja a bordám...stb.
Szóval mindenki aludjon a saját ágyában, és akkor lesz kipihent reggelre.
Az első kérdésedre válaszolva: ezt neked kell tudni. Hiába mondják, hogy most van itt az ideje, ha "nem tudod elengedni". AMikor kész vagy rá te is, akkor tedd át a másik szobába.
Pont 10 hónapos volt mikor nappal egyszer gondoltam és megpróbáltam elaltatni a kiságyába és sikerült is, onnéttól nappal ott aludt.
Éjjel viszont akárhogy próbálom nem megy, 20 perc után elkezd ordítani és vissza kell hoznunk az ágyba őt, viszont muszáj lesz lassan mert leesett már az ágyunkról, éjjel annyit mocorgott hogy hajnali 4-kor a puffanásra keltem, szerencsére nem lett baja, azóta körbe van kerítve az ágy.
Első lépésbe próbáld meg legalább nappal te is, ha kiságyba alszik a szobátokba akkor ugyanaz az ágynemű,cumi, alvási rituáléval ahogy most is alszik , lehet nem is fog rögtön menni.
7-es köszönöm aranyos vagy, de volt Doodoo macink amire hiába a többszáz pozitív komment nekünk valahogy sose használt, sőt csak felébresztette.
De érdekes semmi fehér zajra nem alszik el, de még babás zenékre se, egyedül egy rap zenére tudom elaltatni abból is csak 1 számra kiskora óta.. Hát ő ilyen különleges, de köszönöm a segítséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!