Fiamnak melyik nevet adjam? Ezekről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Domonkos
Ervin
Teofil
Felicián
Ambrus
Balázs
Gellért
Melyiket adnád?
Bátyjának a neve Aurél.
2017. jún. 20. 23:23
21/25 anonim válasza:
Én ezeket adnám:Domonkos, Balázs, Gellért
A többi nem tetszik.
Nálunk ezek a listásak hátha megtetszik valamelyik, szerintem hasonló nevek tetszenek: Iván, Nándor, Endre, Andor, Dénes, Ákos
22/25 A kérdező kommentje:
Az Andor szép.
2017. jún. 21. 13:30
23/25 anonim válasza:
Nekem is az Andor a befutó de a férjem az Ivánt vagy az Ákost szeretné, és mivel az Andor Ákos túl sok így a miénk valószínűleg Andor Iván lesz:-)
24/25 anonim válasza:
Kérdező, ha felháborodsz azon, hogy a válaszolóknak nem tetszenek a felsorolt nevek, akkor minek írsz ki kérdést? Nem az lenne a lényeg, hogy megtudd, mások mit szólnak ezekhez? Minek puffogsz? Add valamelyiket, de akkor ne itt kérdezősködj.
És hogy válaszoljak is: Balázs, Gellért az, ami nálam vállalható maximum, a többi bűn rossz. (Még az Aurél sem olyan vészes, de azt már adtad)
25/25 anonim válasza:
Ha 18. életévét betöltötte, akkor úgyis megváltoztathatja, úgyhogy a legjobb a Balázs és az Ervin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!