Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiamnak melyik nevet adjam?...

Fiamnak melyik nevet adjam? Ezekről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Domonkos

Ervin

Teofil

Felicián

Ambrus

Balázs

Gellért

Melyiket adnád?

Bátyjának a neve Aurél.

2017. jún. 20. 23:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én ezeket adnám:Domonkos, Balázs, Gellért

A többi nem tetszik.

Nálunk ezek a listásak hátha megtetszik valamelyik, szerintem hasonló nevek tetszenek: Iván, Nándor, Endre, Andor, Dénes, Ákos

2017. jún. 21. 13:29
 22/25 A kérdező kommentje:
Az Andor szép.
2017. jún. 21. 13:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem is az Andor a befutó de a férjem az Ivánt vagy az Ákost szeretné, és mivel az Andor Ákos túl sok így a miénk valószínűleg Andor Iván lesz:-)
2017. jún. 21. 13:45
 24/25 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, ha felháborodsz azon, hogy a válaszolóknak nem tetszenek a felsorolt nevek, akkor minek írsz ki kérdést? Nem az lenne a lényeg, hogy megtudd, mások mit szólnak ezekhez? Minek puffogsz? Add valamelyiket, de akkor ne itt kérdezősködj.

És hogy válaszoljak is: Balázs, Gellért az, ami nálam vállalható maximum, a többi bűn rossz. (Még az Aurél sem olyan vészes, de azt már adtad)

2017. jún. 21. 17:11
 25/25 anonim válasza:
Ha 18. életévét betöltötte, akkor úgyis megváltoztathatja, úgyhogy a legjobb a Balázs és az Ervin.
2017. júl. 1. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!