Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Damira, Darina, Davina, Dea...

Damira, Darina, Davina, Dea vagy Deveni? Melyik tezszik, melyiket adnatok születendő lanyotoknak?

Figyelt kérdés
32hkm

#Davina #Damira #Deveni #Darina
2017. jún. 20. 21:42
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat.

Szerintem kicsit el van tulozva ez a jajj ilyen nevtol szenvedni fog a gyerek.

Volt egy Glória es egy Dzsesszika nevu osztalytarsam anno, senki nem csufolta mindenkinek termeszetes volt, hogy nekik ez a nevuk. Pedig ez altalanos iskolaban volt!

2017. jún. 22. 13:47
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Azért van egy kis különbség egy Glória és egy Deveni között. Nekem is ilyen cifra nevet adtak anyáék, gyűlöltem, állandóan bántottak miatta, én voltam a ciki nevű gyerek. 10 évesen már más néven mutatkoztam be. 18 évesen megváltoztattam, de bizony még most is gyomorgörcsöm van ha be kell mutatkoznom pedig már normális nevem van.
2017. jún. 22. 13:54
 43/49 A kérdező kommentje:

Megmondanad kérlek hogy mi volt a neved? Vagy leirnad privatban?

Egyebkent hatottatok rám, megtetszett a Dorottya, Dalma, Dana, Dina es a Diána nev :)

2017. jún. 22. 15:57
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

Diána, Dorottya, Dalma szép nevek, az én egyik személyes kedvencem a Diána, olyan komoly, hercegnős, de a becézései, Dia, Dina cukik.

Persze, elárulom a szüleim az Abélia nevet adták nekem. Képzelheted, kezdődött a béllel, végül már csak végbél voltam...

2017. jún. 22. 16:01
 45/49 A kérdező kommentje:

Es mire valtottal?

Nemem is a Diana tetszik

Melnik Diana Dea :) van benne hagyomanyos es kulonleges is

2017. jún. 22. 16:52
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Így egész szép, van hagyományos és extra is.

Tímea lettem végül.

2017. jún. 22. 17:09
 47/49 A kérdező kommentje:

Legjobb baratnom is Timea! Nagyon jol valasztottal! :) biztos illik is rad:)

Sotet hajjal tudlak elkepzelni, es aranyosnak :D kek szemekkel, hosszu szempilla, sugarzobtekintet:) ez jut eszembe egy Tímeárol, egy torekeny aranyos dentalpraesett nő 😊

2017. jún. 22. 20:06
 48/49 A kérdező kommentje:
Végül Melnik Deveni Diána lett a leányzó neve :)
2017. aug. 25. 13:06
 49/49 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babahoz!

A névről utólag nem mondanék semmit, habár ez a Deveni...Uhh

2017. aug. 25. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!