Damira, Darina, Davina, Dea vagy Deveni? Melyik tezszik, melyiket adnatok születendő lanyotoknak?
Köszönöm a valaszokat.
Szerintem kicsit el van tulozva ez a jajj ilyen nevtol szenvedni fog a gyerek.
Volt egy Glória es egy Dzsesszika nevu osztalytarsam anno, senki nem csufolta mindenkinek termeszetes volt, hogy nekik ez a nevuk. Pedig ez altalanos iskolaban volt!
Megmondanad kérlek hogy mi volt a neved? Vagy leirnad privatban?
Egyebkent hatottatok rám, megtetszett a Dorottya, Dalma, Dana, Dina es a Diána nev :)
Diána, Dorottya, Dalma szép nevek, az én egyik személyes kedvencem a Diána, olyan komoly, hercegnős, de a becézései, Dia, Dina cukik.
Persze, elárulom a szüleim az Abélia nevet adták nekem. Képzelheted, kezdődött a béllel, végül már csak végbél voltam...
Es mire valtottal?
Nemem is a Diana tetszik
Melnik Diana Dea :) van benne hagyomanyos es kulonleges is
Így egész szép, van hagyományos és extra is.
Tímea lettem végül.
Legjobb baratnom is Timea! Nagyon jol valasztottal! :) biztos illik is rad:)
Sotet hajjal tudlak elkepzelni, es aranyosnak :D kek szemekkel, hosszu szempilla, sugarzobtekintet:) ez jut eszembe egy Tímeárol, egy torekeny aranyos dentalpraesett nő 😊
Gratulálok a babahoz!
A névről utólag nem mondanék semmit, habár ez a Deveni...Uhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!