Damira, Darina, Davina, Dea vagy Deveni? Melyik tezszik, melyiket adnatok születendő lanyotoknak?
Figyelt kérdés
32hkm2017. jún. 20. 21:42
31/49 anonim válasza:
a Dea szerintem illik a vezetéknévhez. De a Devenit semmiképp nem adnám a vezetéknév miatt.
32/49 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!
Nem azert valasztottam ezeket mert ettol lesz kulonlees a gyerekem, hanem mert nemes egyszeruseggel ezekbe szerettem bele:)
2017. jún. 21. 16:53
33/49 anonim válasza:
Jó hogy ezekbe szerettél bele, de gondolj arra hogy szerencsétlen gyereknek ezek valamelyikével kell együtt élnie.Annyi normális név van kérdező..ezek nem nevek, ezek büntetések. Kisebbségi nevek, azok szoktak ilyen túlcifrázott teljesen magyartalan "gyönyörűségeket" adni. Tuti hogy ha engem így hívnának addig könyörögnék a szüleimnek míg meg nem változtathatom.
34/49 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a Dargai vezeteknevet elhagyjuk es csak a paromé lesz siman, ugy egyszerubb a dolog. Pl egy Melnik Deveni mar is jobban hangzik
2017. jún. 21. 19:15
35/49 anonim válasza:
Jó én feladom...szerencsére hogy 16 éves korától a gyerek megváltoztathatja a nevét, addig meg csak nem okoznak neki maradandó lelki kárt a nevével csúfolók. Ha fiú lett volna milyen nevet kap? Dzsásztin vagy Dzsúlió esetleg Dzingisz?
36/49 anonim válasza:
Aha az tényleg állati jól hangzik... csak ember nem fogja érteni a nevét, ha bemutatkozik. Nagyinak majd írjátok föl egy cetlire a tárcájába, hogy tudja mondani, ha kérdezik, hogy hívják a kisunokáját.
37/49 A kérdező kommentje:
Ha fiu lett volna akkor Dániel lett volna :) fiu nevunk reg ota van de az várat magára még
2017. jún. 21. 22:23
38/49 anonim válasza:
Melnik Deveni...aha😁
Megnyugtatlak, nem hangzik nevnek...
39/49 anonim válasza:
Hat ez hatalmas! 😂
Igy is ultragáz!
40/49 anonim válasza:
Ha a fiúnevetek normális, lánynévből miért nem találtatok olyat amitől nem sírja el magát minden bemutatkozásnál? Vannak szép d betűvel kezdődő lány nevek is, amikről lehet tudni fiú vagy lány név-e. Vagy egyáltalán név. Ha nekem valaki Deveniként mutatkozik be, akkor rögtön azt hinném valami durva beszédhibája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!