Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen lett a lányotokn...

Mennyi idősen lett a lányotoknak fülbevaló és hogy viselte?

Figyelt kérdés

2017. jan. 26. 14:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
3 naposan,a kórházban.4 éves már és még mindig az van a fülében(orvosi arany),5.szülinapjára kap újat majd.Soha nem volt baj vele,nem piszkálja.Mikor kilőtték a fülét nyilván sírt,de szerintem egy 3 éves is sírna.
2017. jan. 26. 14:47
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Óvodásként kért és kapott. Zokszó nélkül tűrte. Kicsit sem sírt.
2017. jan. 26. 14:50
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
Az régen rossz,ha viselnie kell.12 évesen,ő maga kérte,mert tetszett neki,szeretett volna.Nem tartom jó ötletnek pici baba korban,vagy nagyon kis gyerekként lyukat lövetni a fülbe,ugyanis ahogy nő a gyerek,nő a füle,a lyuk elmászhat és borzasztóan nézhet ki később a fülbevalóval.Két embert is ismerek,plusz nekem is kisbabakorban lövették.Csak a pici gyöngyök,a hosszabb lógósak állnak jól.Egy nagyobb karika már szétáll sajnos,mert túl kint van már a lyuk.Ezt kalkuláld bele.
2017. jan. 26. 14:51
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
A nagy 2 hónaposan,a pici 3naposan kórházból hazajövet.
2017. jan. 26. 14:56
 5/20 anonim ***** válasza:
60%

Mi szükség rá, hogy alig pár hónaposan kilyuggassák egy baba fülét?? Nekem is megcsinálta anyám, és utálom, hogy a lyuk. Utáltam a fülbevalókat, mindig beleakadt mindenbe. Miért nem lehet meghagyni a döntést a gyerek kezében?

30N

2017. jan. 26. 15:15
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Én kicsinek kaptam fülbevalót. Pontosan nem tudom mennyi idős voltam, de 0-3 éves korom közt volt.

Semmi baja a luknak nincs kitágulva stb. Olyan mint volt. Bajom se volt belőle. Amit később szúrattam az viszont folyton begyulladt Úgyhogy lemondtam a plusz fülbevalóról.

2017. jan. 26. 15:25
 7/20 anonim ***** válasza:
41%

sziasztok!

Én is hallottam, h ahogy nő a baba "elmozdulhat" a lyuk a fülön! Pláne olyat is hallottam, h a későbbiekben nem lett szimmetrikus!

Én várnék vele ovis korig, akkor már ő maga is eltudja dönteni,h szeretné-e!

2017. jan. 26. 15:25
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
Én se értem, hogy miért kell egy kisbabának kilyukasztani a fülét. Egyrészt szerintem idétlenül néz ki, hogy alig van haja, de azért a fancy arany "fülike" már be van rakva a kislányba, másrészt én nem is egy embert ismerek, akik utálják, hogy ott a ronda lyuk a fülükben (pl. én, akinek szintén még a kórházban ki lett lyukasztva a füle)...
2017. jan. 26. 15:26
 9/20 anonim ***** válasza:
84%

aki utálja, az vegye ki, majd benő a luk. Max azé nem, akinek amúgy is ilyen hegesedési problémája van. Ha 3 évesen kap, akkor is elmászhat a luk ugyan úgy (bár én ilyet még sehol se láttam).

Mi 5 naposan csináltattuk a kislánynak, blomdahl füli (remélem jól írtam), semmi gond nincs vele, lövés+füli volt 6500ft. Abban a pillanatban sírt picit, de szerintem a hangtól ijedt meg, mert megöleltem és el is hallgatott.

2017. jan. 26. 15:55
 10/20 anonim ***** válasza:
38%

9- es, nem , nemno be a lyuk !

Gyulolom a fulemben a lyukat, 30 eve ott diszeleg uresen, es nemforrt be!

Nem teszem ki ennek a gyerekem, nem lyukasztom szét a testét, majd ha ő akarja, akkor lehet. De had legyen már annyi joga hogy rendelkezzen a saját testéről.

2017. jan. 26. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!