Mennyi idősen lett a lányotoknak fülbevaló és hogy viselte?
aki utálja, az vegye ki, majd benő a luk. Max azé nem, akinek amúgy is ilyen hegesedési problémája van. Ha 3 évesen kap, akkor is elmászhat a luk ugyan úgy (bár én ilyet még sehol se láttam).
Mi 5 naposan csináltattuk a kislánynak, blomdahl füli (remélem jól írtam), semmi gond nincs vele, lövés+füli volt 6500ft. Abban a pillanatban sírt picit, de szerintem a hangtól ijedt meg, mert megöleltem és el is hallgatott.
9: Honnan veszed, hogy benő a lyuk? 14 évesen vettem ki végleg a fülemből a fülbevalót, és a mai napig megvan a lyuk. Sosem fog benőni.
5-ös vagyok
# 9
Nem nem nől be a lyuk.
Én 5 éve nem tettem semmit a fülembe és mégis ott a lyuk,valószínűleg ott is maradt.
És nekem is pár naposan lyukasztották ki a fülemet,ami azt eredményezte,hogy ami akkor szimmetrikus volt,mostanra aszimmetrikus lett,pont ezért nem is tudok semmilyen fülbevalót hordani,mert csak felhívnám rá a figyelmet.
11- es, nem Luk hanem LYuk.
Es nem, nem no be!
Az enyem 30 eve nem nott be, es utalom.
En nem teszem ki ennek a gyerekem, majd ha akar kap, de az o teste folott o rendelkezik, nem lyukasztom szet a testet az engedelye nelkul.
Elnézést de én nem azt kérdeztem hogy ki van a fülbelövés ellen és miért hanem aki kilövette a lányának a fülét mennyi idősen csináltatta és hogy viselte.
Aki nem lövette ki a lánya fülét az keressen más kérdést és válaszoljon arra!!!
KÖSZÖNÖM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!