Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen lett a lányotokn...

Mennyi idősen lett a lányotoknak fülbevaló és hogy viselte?

Figyelt kérdés

2017. jan. 26. 14:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

aki utálja, az vegye ki, majd benő a luk. Max azé nem, akinek amúgy is ilyen hegesedési problémája van. Ha 3 évesen kap, akkor is elmászhat a luk ugyan úgy (bár én ilyet még sehol se láttam).

Mi 5 naposan csináltattuk a kislánynak, blomdahl füli (remélem jól írtam), semmi gond nincs vele, lövés+füli volt 6500ft. Abban a pillanatban sírt picit, de szerintem a hangtól ijedt meg, mert megöleltem és el is hallgatott.

2017. jan. 26. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:
18%

9: Honnan veszed, hogy benő a lyuk? 14 évesen vettem ki végleg a fülemből a fülbevalót, és a mai napig megvan a lyuk. Sosem fog benőni.

5-ös vagyok

2017. jan. 26. 16:14
 13/20 anonim ***** válasza:
20%

# 9

Nem nem nől be a lyuk.

Én 5 éve nem tettem semmit a fülembe és mégis ott a lyuk,valószínűleg ott is maradt.

És nekem is pár naposan lyukasztották ki a fülemet,ami azt eredményezte,hogy ami akkor szimmetrikus volt,mostanra aszimmetrikus lett,pont ezért nem is tudok semmilyen fülbevalót hordani,mert csak felhívnám rá a figyelmet.

2017. jan. 26. 17:08
 14/20 anonim ***** válasza:
15%

11- es, nem Luk hanem LYuk.

Es nem, nem no be!

Az enyem 30 eve nem nott be, es utalom.

En nem teszem ki ennek a gyerekem, majd ha akar kap, de az o teste folott o rendelkezik, nem lyukasztom szet a testet az engedelye nelkul.

2017. jan. 26. 17:14
 15/20 anonim ***** válasza:
5 éves múlt, ő kérte. Nem sírt.
2017. jan. 26. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Pont 4 éves volt, ő kérte. Nem sírt.
2017. jan. 26. 17:56
 17/20 A kérdező kommentje:

Elnézést de én nem azt kérdeztem hogy ki van a fülbelövés ellen és miért hanem aki kilövette a lányának a fülét mennyi idősen csináltatta és hogy viselte.

Aki nem lövette ki a lánya fülét az keressen más kérdést és válaszoljon arra!!!

KÖSZÖNÖM!!!!

2017. jan. 26. 18:33
 18/20 anonim ***** válasza:
61%

a luk és a lyuk ugyan olyan helyes

[link]

öngól

2017. jan. 26. 20:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat, illetve 12 honaposak voltak a lanyaim. Nagyon jol sikerult, nem volt sebes nekik.
2017. jan. 26. 20:51
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem :) ovisan lett, mert anyám szerint hetekig hisztiztem érte, hogy minden barátnőmnek van. Aztán meggondoltam magam és ott kergettek körbe a füllyukasztóval a szék körül. Úgy emlékszem, fájt jó pár napig, cserélgetni is kellett. Nálam sem nő be a luk vagy lyuk (tudtommal mindkettő helyes:), ha pár hónapig üres, és nekem is kicsit aszimmetrikus lett, de nem hiszem, hogy más észrevenné, bár van olyan alakú fülbevaló, amivel jobban látszik.
2017. jan. 27. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!