Anyukák, csajok! Luna vagy Lara? Melyik nevet adnátok a
kislányomnak? (Kislányom valószínűleg szőke lesz)
Figyelt kérdés
Én kreol bőrű,kék szemű ,sötétbarna hajú vagyok,párom szőke,kék szem,fehér-világos bőr,de azért szolizik :D Babuco kislány lesz,valszeg apujára fog ütni..pedig örülnék ha az én színeim dominálnának de én is apumra ütöttem..melyiket tudnátok elképzelni egy szőke hajú,kislánynak? családnév:E..eti
Szeretem a Luna nevet, a mentett husky jellegű keverékemet neveztem el így és azóta kutyás körökben megismertem még jópár Lunát, bár tény, kislány névnek még nem jött szembe, itthon legalábbis. Ezután még a Clair de Lune (Debussy) az, amire asszociálok.
2017. jún. 19. 19:19
22/28 anonim válasza:
Luna tetszik
2017. jún. 19. 20:34
23/28 anonim válasza:
Egyik sem tetszik de akkor már inkább a Lara, de nem a gyerek színe miatt.
Az hogy milyen színű hajú lesz ne készülj rá ennyire nehogy aztán csalódás érjen.
2017. jún. 19. 21:52
24/28 anonim válasza:
Háát..ha külföldi a vezeték név,akkor Luna,de ha magyar(pl: Kovács,Szabó)akkor inkább egyik sem ,mert idiótán fog hangzani! Mint már előttem írták,valóban ne legyél ennyire biztos abban kire fog hasonlítani a gyerek.Sosem tudhatod.Nekem két fiam van.A nagyobbik tisztára az én apám.Annyira,hogy előbb n3zik az ő fiának mint az enyémnek.A kissebbik pedig vörös hajú...pedig a férjem is meg én is szőkék vagyunk.Apósom állítólag vörös volt,illetve az én dédnagymamám is....Szóval a genetika nem ilyen egyszerű mint gondolod!!!
2017. jún. 19. 21:54
25/28 anonim válasza:
mé' ne lehet normális nevet adni?
Fel fog nőni egy generációnyi Eperke,Boróka,Kreszcenciácska,Kevinke,rettenetecske.
2017. jún. 19. 23:31
26/28 anonim válasza:
ezeket ne haragudj, ez lónak adnám, abból is ritka színünek.
2017. jún. 20. 17:51
27/28 anonim válasza:
Az én lányom Lara ugyhogy Lara:).
2017. jún. 22. 08:15
28/28 anonim válasza:
LUNA
USAGE: Roman Mythology
Meaning & History
Means "the moon" in Latin. Luna was the Roman goddess of the moon, frequently depicted driving a white chariot through the sky.
Vagy 10 országban top 100ban van.
LARA
USAGE: Roman Mythology
Meaning & History
Variant of LARUNDA.
Ez a név vagy 20 országban a top 100ban benne van.
Csak azért írtam mert a magyarok még mindig nem elfogadóak és bizony magyar vezetéknévhez is nyugodtan adhatod, mivel angol, német, olasz és még sorolhatnám milyen vezetéknevekhez is adják. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!