Anyukák, csajok! Luna vagy Lara? Melyik nevet adnátok a kislányomnak? (Kislányom valószínűleg szőke lesz)
Egyiket sem. :)
De attól, hogy TE apukádra ütöttél, egyáltalán nem biztos, hogy a lányod is az apjára fog. Én is apukámra hasonlítok, a tesóm viszont anyukámra. Az apa szolizása nincs hatással a gyerek bőrére.
Egyiket sem. A Luna (főleg a HP miatt) mesehősös, mintha (csak a példa kedvéért) Khaleesinek akarnád nevezni. A Lara meg alapból borzalmas.
Olyat válassz, amit nem akar majd az első adandó alkalommal megváltoztatni, illetve gyereknek és felnőttnek is jó.
ne fogadj még a gyerek hajszínére :) nekem pl a szüleim barna hajúak én szőke (nagypapám szőke volt és kék szemű, minden unokatesóm kék szemű és szőke) anyukám kékszemű apukám barna az öcsém barna szemű én kék :D a genetika nem ennyire egyszerű. A kislányotok simán lehet barna hajú kreol és barna szemű ha van egy barna szemű naygmama v nagypapa a családban.
Nekem a Luna jobban tetszik de ha nem csak kettő közül lehetne választani akkor valszleg egyik sem lenne nálam befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!