Volt valakinek a babájának uszodaszamölcse? 6 hos kislányomnak 1 db van a fején.
Nekem gyerekkoromban volt rengetehet szenvedtunk vele anyaval mert az a jellzo ra h ha egy van jon a tobbi... ha leszedik de vhol egy megmarad... ordogi kor.
Tele voltak a karhajlatim labhajlataim utana mar a nyakam is... pedig tobh borgyogyaszt is vegigjartunk volt aki szikevel vagta ki volt aki ecseteloz irt ra (az ecseteles sokkal rosszabb volt pedig a szikenel is egyesevel beszelunk tobb tucat szemolcsrol) de vegul az ecseteles hatott.
En mar nem baba voltam hanem olyan 12-13 de fajdalmas tapasztalatbol mondom h legyel ovatos vallald be az ecsetelest es nagyon figyeld h kijon e mashol is neki
Biztos hogy uszoda?
Mert abból nem egy szokott lenni, hanem sok kicsi, és tetjedis viszonylag rövid időn belül.
Bőrgyógyászhoz vitted?
Ha budapestiek vagytok, akkor a Heim Pál Kórházat nagyon tudom ajánlani. (Az SZTK-s bőrgyógyász nálunk se konyít semmihez, ráadásul 3 hónap egy időpont. Lányomnak a talpán volt, fájt neki a járás, közölte hogy nem sürgős eset...)
Reggel 7-re oda lehet menni, akkor van sorszámosztás, 8-tól rendelés, másfél-két óra várakozással megúszható bármelyik nap így.
Asszem beutaló sem kell, de ez megér egy telefont, nehogy hiába menjetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!