Mit vegyek Karácsonyra a kislányomnak?
Én sem állok jól, egyedül nevelem, az enyém másfél éves lesz karácsonykor.
ne feledd soha nem az ajándék nagysága a lényeg, főleg egy ilyen picinél, ők még nem is értik. Én egy, azaz 1 db játékot fogok neki venni már kinéztem , fakockakat.
Amik egy 11 hónaposnak jo játék, valamilyen kocka, formabedobó, bár ahogy ismerjük őket, egy üres Flakonnal is eljátszanak :)
11 hónaposnak még majdnem mind jó nagy, csörgős papírba legyen csomagolva ;)
a kisfiam első karácsonyára (1 éves volt kacsony előtt kicsivel) fakockát, favonatot, könyvet, fürdőjátékot (kád oldalára tapasztható) kapott.
Azt gondolom, a mesekönyv mindig jó ajándék, de a többi is használatban van 5 éve folyamatosan.
nem tudom, mi az "anyagilag rosszul"... de én azt gondolom, 2-3ezer (nagyon max 5ezer) forintból tökéletesen meg lehet oldani egy kisgyerek karácsonyát.
*...majdnem mindegy, csak jó nagy...*
kihagy a klaviatúrám :o
11 hónaposnak még semmit.
Egyedül neveltem alányom, fűteni se volt pénzem, nemhogy ajándékra. 1 éves korában nem is kapott semmit, ne aggódj, ilyenkor még azt se tudják mi az.
Mennyi pénzt szánsz rá? Vannak amúgy játékai? A játékboltok kínálatában online rá tudsz szűrni hogy ekkora gyereknek mi a kínálat és ár szerint rakd sorrendbe.
Egyébként ami nem drága és sokáig tudják használni a gyerekek és sokoldalúan használható, az a toronyépítő poharak. Az ikeában is van, mi olyat vettünk és van a DM-ben is, szerintem 1000 Ft alatt van, és nagyszerűen lehet vele gyakorolni az építést, az egymásba rakást, a kisebb-nagyobb fogalmát, később a színeket stb. A fürdőkádban is remekül eljátszhat vele.
Amúgy 11 hónaposan még annyira nem fontos az ajándék, nyilván a te lelkednek jó , ha van a babának valami a fa alatt de ő nem fogja hiányolni. A csörgős-zörgős csomagolás tényleg fontos :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!