Anyukák, csajok! Luna vagy Lara? Melyik nevet adnátok a kislányomnak? (Kislányom valószínűleg szőke lesz)
Figyelt kérdés
Én kreol bőrű,kék szemű ,sötétbarna hajú vagyok,párom szőke,kék szem,fehér-világos bőr,de azért szolizik :D Babuco kislány lesz,valszeg apujára fog ütni..pedig örülnék ha az én színeim dominálnának de én is apumra ütöttem..melyiket tudnátok elképzelni egy szőke hajú,kislánynak? családnév:E..eti2017. jún. 19. 16:34
11/28 anonim válasza:
Még egy szavazat a Lunára. Függ attól is, hogy milyen stílusú a vezetéknév, hosszú, külföldi hangzásúhoz még el tudnám képzelni,de egy rövid, magyar hangzásúhoz semmiképp. Valahogy Magyarországon kicsit furcsa lenne a Luna név. Lara nekem egyáltalán nem tetszik.
12/28 A kérdező kommentje:
nekem is nagyoon tetszik a Luna,Luna baba :) szerintem felnőttként is szép ,viselhető név
2017. jún. 19. 17:08
13/28 anonim válasza:
Luna , egybol Puna jut eszembe, semmikepp nem adnam. Szegeny gyerek Puni lesz az iskolaban.
A Lara elcsepelt, de meg mindig jobb.
14/28 anonim válasza:
kicsit igaza van a 13-as válaszolónak. Tudod.. a gyerekek fantáziája határtalan és sokkal gonoszabbak a kiskamaszok, mint a felnőttek. Valószínű, h Puna lenne egy ideig legalábbis biztos áltsuliban... :D
16/28 anonim válasza:
Nekem a Lara tetszik, izlandi eredetű név,nem a Laurából jön. A Luna magyarországon nagyon idegenül hangzik.
17/28 anonim válasza:
A sötétebb színek a dominánsak, tehát egyáltalán nem valószínű hogy a gyerk szőke lesz, sőt. És nem a színeihez választanám a nevet, mivel ez ha tényleg így lesz, még felnőtt korára is sötétedhet.
Nekem is majdnem szőke volt a hajam kiskoromban, mostanra már sötétbarna.
18/28 anonim válasza:
Jézusom mennyi ízléstelen anya van mostanában. A Lunát max a kutyámnak / macskámnak adnám, a Lara pedig elcsépelt divatnév.
19/28 anonim válasza:
Jártunk 3 hónapig kutyaiskolába, volt mindkét névből egy-egy kutya. Cukik voltak...
20/28 anonim válasza:
Anyosom kutyaja is Luna.
A Lara meg szinten ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!