Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mely neveket adnátok születend...

Mely neveket adnátok születendő babátoknak? (Mi a véleményetek róluk, miért tetszik/nem tetszik? )

Figyelt kérdés

Fiú nevek: Misa, Konor, Kolin, Franklin, Damján/Damián, Gothárd, Vincent

Lány nevek: Arlett,Belinda, Dolóresz, Nurbanu, Aisah, Lina, Főbe, Hadassa, Nenszi, Holli, Jente, Megara, Madlen, Szindi, Oana, Szavanna, Modeszta/Modesztina, Rana, Szantina, Szakrlett, Szkilla, Szorina, Tessza, Véda, Zamira, Kiara, Kira, Zsaklin

2017. jún. 19. 15:56
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
86%
Annyira fontos nem megbántani őket, hogy inkább kics*szel a gyerekeddel? A kedvükért fontolóra veszel egy olyan okádék nevet, mint a Nurbanu? Na nem mintha a többi nem olyan lenne, mint valami nemu betegség neve... Fontossági sorrended jól van?
2017. jún. 20. 11:21
 32/44 anonim ***** válasza:
54%
Mondd csak, vagy mar 18 eves?
2017. jún. 20. 11:24
 33/44 A kérdező kommentje:

20eves vagyok, es igazatok van nemelyik közülük ténylegesen borzalmas. Csak paromek reszerol ez valami szokas hogy egyutt valasztunk nevet a szuletendo gyermeknek. En még mindig a Lina vagy Misa felé hajlok.

Köszönöm a véleményeket, ment a zold mindenkinek:)

2017. jún. 20. 11:50
 34/44 anonim ***** válasza:
Tudod, az lezs a gond, hogy ha már a névválasztás sem lehet a magánügyetek, akkor mi lesz itt a gyereknevelésel? Nyilván ott is mindenbe beleszólnak majd. A sarkadra kellene álljál. Velük laktok?
2017. jún. 20. 11:52
 35/44 anonim ***** válasza:
49%

20eves vagyok, es igazatok van nemelyik közülük ténylegesen borzalmas

Nem, az összes borzalmas...egyiket se adnám embernek. Kutyának, macskának egy-kettő még el is menne, de a legtöbbet még annak se.

2017. jún. 20. 12:41
 36/44 anonim ***** válasza:
Kérdező. a szülőszobán te mondhatod be a gyerek nevét, nem az apósod-anyósod. Nekik ott volt a lehetőség, amikor ők voltak a szülők. Ne szúrj ki a kicsivel, most már ő a legközelebbi hozzátartozód! A rokonság meg majd megbékül.
2017. jún. 20. 13:02
 37/44 A kérdező kommentje:

Azert az tulzas hogy mindegyik az, aztol hogy neked gyik se tetszik meg van köztük viselhto, pl a Lina vagy Kira :)

Aposomekkal egyutt élünk, en is felek hogy sok mindenbe bele fognak majd szolni.

2017. jún. 20. 13:02
 38/44 anonim ***** válasza:
42%

Kiarát imádom 😍😍 így fogják hívni a lányomat

Kira is tetszik, de nekem olyan becenév hatása van.

A többi vmi borzalom.

2017. jún. 21. 17:56
 39/44 anonim ***** válasza:
40%

Azert az tulzas hogy mindegyik az, aztol hogy neked gyik se tetszik meg van köztük viselhto, pl a Lina vagy Kira :)

Hát én nem szivesen viselném ezeket se..Lina becenév, a Kira meg kisebbségi. Szerintem mind borzalmas, kivétel nélkül.

2017. jún. 21. 17:59
 40/44 anonim ***** válasza:
35%
Az összes Mira, Kira, Kiara, Lara, Lora, Lorena Amina stb rettenetes. Magyar gyereknek kiszúrás.
2017. jún. 21. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!