Mely neveket adnátok születendő babátoknak? (Mi a véleményetek róluk, miért tetszik/nem tetszik? )
Fiú nevek: Misa, Konor, Kolin, Franklin, Damján/Damián, Gothárd, Vincent
Lány nevek: Arlett,Belinda, Dolóresz, Nurbanu, Aisah, Lina, Főbe, Hadassa, Nenszi, Holli, Jente, Megara, Madlen, Szindi, Oana, Szavanna, Modeszta/Modesztina, Rana, Szantina, Szakrlett, Szkilla, Szorina, Tessza, Véda, Zamira, Kiara, Kira, Zsaklin
20eves vagyok, es igazatok van nemelyik közülük ténylegesen borzalmas. Csak paromek reszerol ez valami szokas hogy egyutt valasztunk nevet a szuletendo gyermeknek. En még mindig a Lina vagy Misa felé hajlok.
Köszönöm a véleményeket, ment a zold mindenkinek:)
20eves vagyok, es igazatok van nemelyik közülük ténylegesen borzalmas
Nem, az összes borzalmas...egyiket se adnám embernek. Kutyának, macskának egy-kettő még el is menne, de a legtöbbet még annak se.
Azert az tulzas hogy mindegyik az, aztol hogy neked gyik se tetszik meg van köztük viselhto, pl a Lina vagy Kira :)
Aposomekkal egyutt élünk, en is felek hogy sok mindenbe bele fognak majd szolni.
Kiarát imádom 😍😍 így fogják hívni a lányomat
Kira is tetszik, de nekem olyan becenév hatása van.
A többi vmi borzalom.
Azert az tulzas hogy mindegyik az, aztol hogy neked gyik se tetszik meg van köztük viselhto, pl a Lina vagy Kira :)
Hát én nem szivesen viselném ezeket se..Lina becenév, a Kira meg kisebbségi. Szerintem mind borzalmas, kivétel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!