Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mely neveket adnátok születend...

Mely neveket adnátok születendő babátoknak? (Mi a véleményetek róluk, miért tetszik/nem tetszik? )

Figyelt kérdés

Fiú nevek: Misa, Konor, Kolin, Franklin, Damján/Damián, Gothárd, Vincent

Lány nevek: Arlett,Belinda, Dolóresz, Nurbanu, Aisah, Lina, Főbe, Hadassa, Nenszi, Holli, Jente, Megara, Madlen, Szindi, Oana, Szavanna, Modeszta/Modesztina, Rana, Szantina, Szakrlett, Szkilla, Szorina, Tessza, Véda, Zamira, Kiara, Kira, Zsaklin

2017. jún. 19. 15:56
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Vagyis akkor a párod cigány, nem kell szépíteni, de ezek... Szakrlett - de le se tudod írni, a gyereked mégannyira nem fogja tudni, mit szívatjátok?

Ezek közül:

Lina, Rana, Kiara.

2017. jún. 19. 17:47
 22/44 A kérdező kommentje:

párom félcigány (egyébként egyáltalán nem látszik rajta se mint bőrszín se viselkedésében nem nyilvánul meg)

és de le tudom írni, de ember vagyok hibázhatok nem?! Szkarlett.

2017. jún. 19. 18:01
 23/44 anonim ***** válasza:
48%

Alina,Alícia, Adina, Aletta, Amarilla, Anina, Bojána, Celina, Daniella, Felícia, Hella, Hermina, Holda, Inez, Janina, Jana, Korina, Larina, Liána, Lora, Lúcia, Maléna, Marina, Mariella, Melina, Nadin, Nilla, Szamira, Szimóna, Zora

Kiválogattam azokat az extrémebb neveket amik szerintem még vállalhatóak,bár nekem ezek már túl különlegesek egy-kettő van közötte ami tényleg tetszik.

2017. jún. 19. 18:12
 24/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm! a Jana és a Szamira tetszik! :)
2017. jún. 19. 18:17
 25/44 anonim ***** válasza:
37%

Vince, Holli.

A tobbi borzalom.

2017. jún. 19. 18:35
 26/44 anonim ***** válasza:
18-as, sirok😂😁😀😂😁
2017. jún. 19. 18:39
 27/44 anonim ***** válasza:
31%
Ezt egy verseny, igaz? :) Figyelj, ha lúd, legyen kövér: Nurbanu!! :D Különben egyik csodásabb, mint a másik, bármelyiket is választod, nem lőhetsz mellé! Mostanában dívik itt a gyk-n az Irnik, ajánlom figyelmedbe. Igen, ez név. Férfinév. Biztos tetszene neked.
2017. jún. 19. 21:08
 28/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, ha elolvasnad az elozmenyeket tudnad gogy nem mindegyik felsorolt nev az en otletem! :)
2017. jún. 19. 23:09
 29/44 anonim ***** válasza:
71%

Mi a Jóisten köze van apósodnak a névválasztásotokhoz? Mi az összes gyerekünket születésük után "mutattuk be" a családnak, a névválasztást teljesen megőrizve a férjemmel a magunk privilégiumának. Azóta is ezt ajánlom minden babaváró ismerősömnek, pedig őszintén teljesen normális családunk van mindkét részről.

Egy kolléganőm kisfia lett most Damján, először azt hittem elírta de mostanra azt mondom nem rossz. Lánynevek közül a Véda, már ha csak ezek közül lehetne választani...

2017. jún. 20. 00:22
 30/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed! Az az igazsag hogy se anyost se apost nem akarom megbantani, sajnos nagyon akaratosak!
2017. jún. 20. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!