Mely neveket adnátok születendő babátoknak? (Mi a véleményetek róluk, miért tetszik/nem tetszik? )
Fiú nevek: Misa, Konor, Kolin, Franklin, Damján/Damián, Gothárd, Vincent
Lány nevek: Arlett,Belinda, Dolóresz, Nurbanu, Aisah, Lina, Főbe, Hadassa, Nenszi, Holli, Jente, Megara, Madlen, Szindi, Oana, Szavanna, Modeszta/Modesztina, Rana, Szantina, Szakrlett, Szkilla, Szorina, Tessza, Véda, Zamira, Kiara, Kira, Zsaklin
Ezek a nevek a párom a családom és a saját magam által felírt nevek amik szóba jöhetnek :)
Nekem speciel a Lina, Szindi, Jente és Szavanna a négy befutó, a fiú nevek közül pedig a Misa. Pár névtől nekem is borsózik a hátam, de ha nem csak én mondom nekik hogy szörnyűek akkor hátha békén hagynak :D
Ezek anyakönyveztethető nevek vagy a Fatmagül stáblistája?
Amit zokogva bár de adnék ha az életem múlna rajta: Misa, Lina
A többit akkor se ha az életem lenne a tét.
Ez komoly? Nurbanu? Ez szivatas ez a kérdés.. Nemar.
A fiú nevnek ajánlom a Gándálf vagy Nintendót.
Köszönöm a negatív és pozitív véleményeket egyaránt!
valaki említette a Fatmagült, csak az egyik név való onnan, de az se onnan jött mert a Nurbanu már azelőtt tetszett páromnak mielőtt a sorozat elkezdődött :) mégpedig a jelentése miatt! én ellenzem, nem lehet becézni.
és igen ezek a nevek mind az MTA hivatalos oldaláról valók! :)
párom egyik szőlője cigány/roma származású, valószinüleg ezért mer a kedves após ilyen kirívó neveket ajánlani :D persze meghallgatom őt is, de tudom hogy sok negatívot kapna a gyerkőc az élete során ha pl Nenszinek nevezném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!