Mely neveket adnátok születendő babátoknak? (Mi a véleményetek róluk, miért tetszik/nem tetszik? )
Fiú nevek: Misa, Konor, Kolin, Franklin, Damján/Damián, Gothárd, Vincent
Lány nevek: Arlett,Belinda, Dolóresz, Nurbanu, Aisah, Lina, Főbe, Hadassa, Nenszi, Holli, Jente, Megara, Madlen, Szindi, Oana, Szavanna, Modeszta/Modesztina, Rana, Szantina, Szakrlett, Szkilla, Szorina, Tessza, Véda, Zamira, Kiara, Kira, Zsaklin
Akkor szerintem megprobalom meggyozni a csaladot a Misarol es a Linarol :D
A valaszokat tovabbra is varom!
Ennyi ocsmány nevet egy halomban még életemben nem olvastam. Főbe?! Szkarlett? Szorina? Mik ezek?!
A fele olyan, mint egy borzlmas, ragályos bőrbetegség, a másik fele meg magyarított iszonyat (pl a Zsaklin). A Véda az a közúti kamerarendszer neve. A szavanna meg Afrikában van, ott lakik a zebra.
Ha pisztolyt tartanának a fejemhez, hogy ezekből válasszak, inkább a golyót kérném.
Fiú nevek közül egyik rondább, minr a másik. Mondjuk a Vincent helyett a Vince az jó.
Nem gondoltam volna, h ezt írom, de innen a Kiara a legvállalhazóbb. Mondjuk ismerek egy Doloreszt, nem cigó, szőke, kék szemű, tanult lányka. Amúgy tetszik a név. A Lina is szép, csak az becenév, így nem adnám.
A többi minősíthetetlen, főleg a Főbe. Erről az jut eszembe, h főbe lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!