Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mely neveket adnátok születend...

Mely neveket adnátok születendő babátoknak? (Mi a véleményetek róluk, miért tetszik/nem tetszik? )

Figyelt kérdés

Fiú nevek: Misa, Konor, Kolin, Franklin, Damján/Damián, Gothárd, Vincent

Lány nevek: Arlett,Belinda, Dolóresz, Nurbanu, Aisah, Lina, Főbe, Hadassa, Nenszi, Holli, Jente, Megara, Madlen, Szindi, Oana, Szavanna, Modeszta/Modesztina, Rana, Szantina, Szakrlett, Szkilla, Szorina, Tessza, Véda, Zamira, Kiara, Kira, Zsaklin

2017. jún. 19. 15:56
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
50%
Eskuszom azt hittem szivatas. A Tessza. Na az király nev. Ismerek egy Tesszat, tok jo arc ha menne a mi vezeteknevunkhoz elgondolkoztam vna ezen de mi ragaszkodtunk a magyar illetve hun nevekhez. A Tessza meg nem az, de szep sztem.
2017. jún. 19. 16:30
 12/44 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem hogy több negatívat kapna Nensziként mint Szindiként. Egytől egyig rettenetes nevek. Gondoljatok arra hogy szerencsétlen gyereknek azzal a névvel kellene élnie amit ti adtok neki, ne keserítsétek meg az életét.
2017. jún. 19. 16:30
 13/44 anonim ***** válasza:
76%
Ha kimondod Oana kb olyan mint bloooaa :) pl. Na ez se az igazi nem? :)
2017. jún. 19. 16:31
 14/44 A kérdező kommentje:

Akkor szerintem megprobalom meggyozni a csaladot a Misarol es a Linarol :D

A valaszokat tovabbra is varom!

2017. jún. 19. 16:35
 15/44 anonim ***** válasza:
60%
Lina helyett Liza esetleg? Misa helyett meg Miksa? Nekem a Misa olyan barnamdvés, egy pattanásos, 120 kilós kockagyereket képzelek el, Lina meg a Kis boszorkány.
2017. jún. 19. 16:38
 16/44 anonim ***** válasza:
93%

Ennyi ocsmány nevet egy halomban még életemben nem olvastam. Főbe?! Szkarlett? Szorina? Mik ezek?!

A fele olyan, mint egy borzlmas, ragályos bőrbetegség, a másik fele meg magyarított iszonyat (pl a Zsaklin). A Véda az a közúti kamerarendszer neve. A szavanna meg Afrikában van, ott lakik a zebra.

Ha pisztolyt tartanának a fejemhez, hogy ezekből válasszak, inkább a golyót kérném.

2017. jún. 19. 16:39
 17/44 anonim ***** válasza:
87%
Jót fognak röhögni a gyerekeden, akármerre megy ezekkel a nevekkel. Konor :D besz*rok
2017. jún. 19. 16:42
 18/44 anonim ***** válasza:
86%
Legyen Szarlett.
2017. jún. 19. 17:02
 19/44 anonim ***** válasza:
75%

Fiú nevek közül egyik rondább, minr a másik. Mondjuk a Vincent helyett a Vince az jó.

Nem gondoltam volna, h ezt írom, de innen a Kiara a legvállalhazóbb. Mondjuk ismerek egy Doloreszt, nem cigó, szőke, kék szemű, tanult lányka. Amúgy tetszik a név. A Lina is szép, csak az becenév, így nem adnám.

A többi minősíthetetlen, főleg a Főbe. Erről az jut eszembe, h főbe lőni.

2017. jún. 19. 17:32
 20/44 A kérdező kommentje:
tudnátok javasolni, hasonlóan ritka, különleges DE viselhető neveket?
2017. jún. 19. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!