Újszülöttre (3-6 kg-ig) adnátok gazdaságos, vagy nem márkás pelenkát?
Figyelt kérdés
Még szülés előtt állok (1.), és tudnék olcsón beszerezni Bo-gi, és noname pelust olcsón. Próbálkozzak, vagy inkább a nagy márkák a jók kezdetben?2010. máj. 19. 07:28
11/13 anonim válasza:
Éjszakára vegyetek valami jó márkát napközben meg használjátok a noname-et. Mi így csináljuk és teljesen jól működik.
12/13 anonim válasza:
Mi úgy jártunk, hogy vettem egy csomag newborn Liberót be a kórházba. Ahol én szültem, vinni kellett egy csomaggal. Aztán 4 kiló felett született és ez szorította combban. A párom gyorsan vett pelust, nagy büszkén mutatta, hogy talált egy Pelenkadiszkontot, 30-35 Ft/db a pelus. Noname a pelus, természetesen, azóta is szoktunk venni, mert nagyon bevált. Éjszakára Liberó, nappalra, ha tudom, hogy nem lesz kaki, akkor noname. Extra érzékeny bőrű a babám, de ettől sose pirosodik ki. Sokan dicsérik a Pampers-t, attól kipöttyösödött a fiam feneke.
13/13 anonim válasza:
Én adtam rá no-name pelust, ajándékba kaptuk. De aztán kiszámoltam, hogy ha fizetni kellett volna érte, akkor nem érte volna meg. Sokkal kevesebbet bírnak ki, mint egy márkásabb pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!