Gazdaságos, zsákos pelusok? Megéri? Minden tapasztalat érdekel. Köszi.
Nekem a tépőzáras (azaz a nadrágpelus) felemás tapasztalatokat hozott. A háztól vásárolt általában nagyon el van szabva, de a diszkontokba kapható egész jó szokott lenni. Ráadásul, ha kifogsz egy hibásabb csomagot, és elrakod a rosszakat, be is cserélik.
Ami viszont nagyon bejött, az 30 Ft/db-ért a zsákos bugyi (bebújós) pelenka. Ezt háztól veszem, és tényleg szuper. 9-10 hós kortól erre álltam rá.
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak!
Első és másod osztályúakat is használunk. Semmi gond nincs, semmivel sem rosszabb, mint mondjuk a libero vagy bármelyik. Viszont jóval olcsóbb :)
Nekem semmi gondom nem volt veluk, nem folyt ki, talan egy darab volt, aminek a tepozarja hibas volt.
De miota a DM-ben gyujtom a pontokat, bevaltom az 50 es 150 pontos kuponfuzetet, es akkor vasarlok, amikor akcioban van valami nagy kiszereles, igy az akcios arbol is lejon meg 25% + 15%, azaz 40%, igy pld tegnap a 4-es liberot 33Ft-ert vettem darabjat, mert pont most akcios a duo pack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!