Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gazdaságos, zsákos pelusok?...

Gazdaságos, zsákos pelusok? Megéri? Minden tapasztalat érdekel. Köszi.

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tépőzáras (azaz a nadrágpelus) felemás tapasztalatokat hozott. A háztól vásárolt általában nagyon el van szabva, de a diszkontokba kapható egész jó szokott lenni. Ráadásul, ha kifogsz egy hibásabb csomagot, és elrakod a rosszakat, be is cserélik.

Ami viszont nagyon bejött, az 30 Ft/db-ért a zsákos bugyi (bebújós) pelenka. Ezt háztól veszem, és tényleg szuper. 9-10 hós kortól erre álltam rá.

2011. szept. 16. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Utálom, mert a gyerek annyira mozgékony már 4 hós korában hogy zongorázni lehet a különbséget, hogy melyikben mozog könnyeben.
2011. szept. 16. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak sajna. Kifolyik belőle minden, ráadásul kipirosodott tőle a baba bőre. Inkább dm-ben vegyél 25%os kuponnal(baba-bónusz) jó pelust, így ugyanannyiba kerül, mint a no-name...
2011. szept. 16. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak!

Első és másod osztályúakat is használunk. Semmi gond nincs, semmivel sem rosszabb, mint mondjuk a libero vagy bármelyik. Viszont jóval olcsóbb :)

2011. szept. 16. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi gondom nem volt veluk, nem folyt ki, talan egy darab volt, aminek a tepozarja hibas volt.

De miota a DM-ben gyujtom a pontokat, bevaltom az 50 es 150 pontos kuponfuzetet, es akkor vasarlok, amikor akcioban van valami nagy kiszereles, igy az akcios arbol is lejon meg 25% + 15%, azaz 40%, igy pld tegnap a 4-es liberot 33Ft-ert vettem darabjat, mert pont most akcios a duo pack.

2011. szept. 16. 12:38
 6/6 A kérdező kommentje:
sziasztok.köszi a válaszokat tesz-vesz-en láttam hogy mennyire megérné így csak nem mertem belevágni.
2011. szept. 16. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!