Újszülöttre (3-6 kg-ig) adnátok gazdaságos, vagy nem márkás pelenkát?
Én nem próbálkoztam eleinte...A pampers nekünk a kezdetektől kezdve tökéletes volt soha nem folyt ki semmi,kivétel amikor hasmenése volt,de akkor is csak 1x.Éjjel van hogy 12 órát is rajta van a fiamon, és nekünk nem történt baleset!
Később(azt hiszem talán 3-4 hós lehetett a kisfiam,akkor próbáltam müllereset,tescosat,dm-es-et,rossmannost,és pelenka diszkontosat is.Egyik sem volt rossz, de a pampers mégis csak pampers(vékonyabb,puhább mint a többi).Remélem tudtam segíteni!:)Zsu
Szia mi a kezdetektől a pampers vált be és nem a márkája miatt 3 és fél hos a babám de még mindig azt használjuk egész éjjel kibirja neki a pelus nem is kel fel átalussza az éjszakát soha nem volt balesetünk vele.Ugyhogy én maradok ennél a pelusnál.
És ha megnézed nem drágább mint a többi pl dm ben ha van dm es kártyád pl én 1000 ft al olcsobban veszem igy 4000 helyett csak 3000 volt a 108 dbos a kicsiből és most is annyi a nagyobbol...
Sztem probáld ki nekünk bevált csak ajánlom.
Üdv egy 3 és fél hos kiscsaj anyuja
Kisfiam 4,5 kilóval született és 9 kilóig(kb 5 hónapos koráig) a közepes méretű Penny-s pelust használta, mert ez volt az egyetlen amiből nem folyt ki a pisi. (Mondjuk nem a 3-6 kiló amit kérdeztél, de neki újszülött kortól)
Bár előre nem vásároltam volna be belőle, mert mindenkinek más jön be. Az én kisfiam széles is volt és hosszú is. Most 1 éves 12.5 kiló és már fél éve Liberót használ. Most ez a jó. Szóval az a lényeg szerintem, hogy várj vele, de ha bejön nyugodtan használhatsz olcsóbb pelust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!