Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vegyem rá az ivásra?

Hogyan vegyem rá az ivásra?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni! Kisfiam 7 hónapos, egy nap háromszor eszik szilárdat, illetve háromszor, max négyszer anyatejet. Inni az étkezések alatt iszik pár korty vizet, egész nap alatt fél decit kb, nagy melegben valamivel többet.

Az orvosunk szerint 2 decit kellene, de nem megy. Próbáltam a babateát is, poharat is, cumisüveget is, nem változott semmi.

Hagyjam rá, majd iszik, ha szomjas lesz vagy próbáljak ki még valamit? (Gyarapszik szépen, pisis pelus is van.)

Van ebben tapasztalata valakinek? Köszönöm!

2017. jún. 16. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Biomamik lehet lehurrognak de ezeket a baba szentkirályi gyümiléket próbáltad?

Vízből nekem se iszik sokat , de egy ilyen gyümilét 2 fele osztok vízzel higítva és nagyon sokat meg iszik belőle tényleg finomak.

Én is csak délelőtt adok neki ilyet de akkor alapból megissza ebédig a 200 ml-t majd délután vizet iszik már.

2017. jún. 16. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Az enyem 10 hos lesz de nem eszik ennyit. Ez rengeteg szerintem. Nem csoda, ha nincs hely az innivalonak.
2017. jún. 16. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam maholnap 1 éves és nem iszik 1-1,5 decinél többet sem teából, sem vízből, sem gyümölcsléből.Próbáltuk cumisüvegbő, itatópohárból, sima pohárból, kanállal eredménytelenül.Az igaz, hogy reggel és este még tápszert eszik/iszok 200-250 milit de ennyi, nem tudok mit csinálni.Védőnő azt mondta ne erőltessem, majd kér ha szomjas lesz, ez van. Kínálgasd sűrűn hátha rákap az ízére, én is ezt teszem 😉
2017. jún. 16. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok *cumisüvegből

*iszik

2017. jún. 16. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:

A cumisüveg mit jelent itt? sztenderd cumisüveg vagy ezek a csőrös tanulóitatók amik még szilikonosak?

Mert nekünk az utóbbi van. Tanulóüveg, csőrös, de szilikonból van a csőr rész és csak akkor nyílnak a lukak, ha szívja a baba. Két oldalt meg tudja fogni a fülét. Amióta azt vettem a fiamnak (6 hónapos), imádja, hogy a szájához tudja venni. Igaz van hogy csak játszik vele, sokszor lecsöpög a felsőjére és vizes lesz, de egyre jobban megy neki és így iszik is rendesen!

2017. jún. 16. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!