Miért van az, hogy egyik kérdésnél szeretjük egymást, a másiknál meg utálkozunk?
Bizti van olyan, hogy az egyik kérdésben de szép a babád, köszi, hogy segítettél te olyan rendes vagy, a másik kérdésben meg elküldjük egymást melegebb éghajlatra?
Csak a példa kedvéért!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
de még ezeregy ilyen kérdést linkelhettem volna be!!!!

Jó kérdés:-)
És tudod mi a legfurább? Amikor a legdepibb vagyok és kétségbeesésemben kérdezek valamit, hogy majd megnyugtattok, akkor tuti csak szardobálást kapok.
És ez akkor nagyon nagyon rosszul tud esni...
De én is utálom, ha már nem is a kérdésről szól a dolog, csak egymás utálkozásáról.
De ez már sokadik ilyen téma, sajna nem változunk...
Én mindig kulturált vagyok és a segítő szándék vezérel, ha válaszolok, nem az, hogy kiéljem agresszivitásom...

Azért van ez mert nagy az isten állatkertje.Nem kell mindenben egyetértenünk, a való életben is sokszor egymásnak fordul két barát véleménye, ez eddig oké is, de mivel itt nincs arc, jobban kinyitják a szájukat...megy a balhé.
Csak egy esetet hadd mondjak. Ott volt Ada és Abi. Ő fel merte vállalni a nevét, kiírta, sokan támadták is érte, hogy mégis hogy meri kiírni amikor ez egy anonim fórum. Olvastam a kérdéseit, a válaszait, tényleg sokszor segített és ki is merte nyilvánítani a véleményét még akkor is ha ez szemben állt a többiekével. Egy ember ellene fordult (értem arra a nőre aki alig pár nappal a szülése után szidta), mert utána a többi marha, elüldözték innen.
Most meg mit csinálnak? Verik a mellüket a nagy anonimitásra de felrakják a gyerekeik képét, kiírják a nevüket, szépségversenyt rendeznek, de az persze nem baj.
Akkor kérdem én,mire volt jó ez az egész?

ezt én sem értem... elméletileg az lenne az értelme az oldalnak, hogy segítsük egymást és hogy legyen egy kis társaságunk és felnőtt beszélgetőpartnerünk a babázós hétköznapokban.. ehhez képest ....
Szerintem az a baj, hogy anonim az oldal, én jobban örülnék neki,ha lehetne látni, hogy ki írja a választ, mert akkor lehet, hogy alapból átugranék egy-két hsz-t...:)))
az a legidegesítőbb szerintem, amikor egy anyuka azt hiszi, hogy minden gyerek olyan, mint az övé, ergo ő mindent tud, és ha valaki máshogy csinálja a dolgokat (pl egy tök más tipusú gyerekkel) akkor azt lehordja a sárga földig, és le rossz anyázza.. holott lehet, neki ezerszer könnyebb dolga van, és el sem tudja képzelni milyen nehéz pl hónapokig/évekig éjszakázni egy rosszalvó gyerekkel... most csak mondtam egy példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!