Mi az összefüggés a fogzás és a fülvakarás-tépés között? Egy kérdésnél olvastam.
Figyelt kérdés
Bocsi ha hülyeség, de kezdő anyuka vagyok.2010. ápr. 13. 22:23
1/8 anonim válasza:
Hmmm..az én babám akkor tépkedi a fülét ha nagyon álmos:) Szerintem semmi de passz:)
2/8 A kérdező kommentje:
Az én babám is akkor ha tépkedi, de egy kérdés válaszaiban olvastam hogy lehet a fogzástól. Én sem értem, ezért vagyok kíváncsi. :)
2010. ápr. 13. 22:40
3/8 anonim válasza:
be tudnád linkelni a kérdést? érdekelne! köszi
4/8 A kérdező kommentje:
hm, már én is fáradok, szóval Ő is akkor tépkedi ha álmos. :)
2010. ápr. 13. 22:41
5/8 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 13. 22:43
6/8 anonim válasza:
Én is észrevettem, hogy mostanában 6,5 hós kisfiam fogdossa a fülét. Én megpróbáltam a hallójáratnál, és a füle mögött is kicsit megnyomni, de nem sírt fel, így biztosan nem fáj neki. Viszont ezt találtam az informed honlapján: "A fogzás leggyakoribb jelei, ha a fülét piszkálja, nyálazik és szopja az alsó ajkát."
Itt az egész leírás: [link]
Állítólag fogzáskor több fülzsír termelődik, ami miatt viszket neki. B.
7/8 anonim válasza:
szia.én írtam hogy biztos fogzik és pont ott olvastam amit az utolsó belinkelt,és nálunk ez totál így van,most is legyezgeti a fülecskéjét,és morzsolja napközbe többször is,mert jön a lenti rágófoga,de az kibújik elmarad a fülszorongatás.csak meg kell figyelni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a linket. Az alsó ajkát is szopizza, most már többet vakargálja a fülét, de még mindig általában ha álmos. A védőnő még nem látja a fogát.
Minden esetre okosabb lettem! :)
2010. ápr. 14. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!