Lehet összefüggés a fogzás és a szülői ágyba kéredzkedés között?
15 hónapos a lányom, szerintem jönnek a rágófogai, és mostanában éjjel egy óra körül mindig felébred, nyűglődik, és mindig az a vége hogy a mi ágyunkban alszik tovább, mert másképp nem nyugszik meg. De ott szépen alszik tovább. Én nagyon félek hogy ezzel végleg átszokik a mi ágyunkba. Vagy ez csak a fogzás ideje alatt lesz így?
Amúgy mindig a saját ágyában altatom, ott simán elalszik, sosem a miénkben.
egy hétnél a dolog. Legalábbis nálunk.
De ha eddig szépen aludt a kislányod, valami biztos van a háttérben. Fogzás, vagy szeparációs szorongás...
szintén zenész...:)
az én 13 hós fiam is ezt csinálja egy ideje.
éjfél után megébred és addig nem nyugszik, amíg nincs kettőnk között.
Ma vettem észre, hogy felül (hátul- nem tudom melyik)félig kibújt egyik foga, s talán jön a többi
szerintem a fog a ludas...
LEHET!!!!
Kisfiamnak ha töri át az ínyét a fog, akkor hiába adok fájdalomcsillapítót (persze kap, nem szenvedtetem), csak rajtam tud megnyugodni. Áttörte az ínyét akkor másnap nyugodtan alszik a saját ágyában,saját szobájában.
Köszi az eddigi válaszokat.
Reménykedek, hogy nem fog átszokni a mi ágyunkba. Jobb lenne ha tényleg a foga miatt csinálná, és nem a szeparációs szorongás miatt. Nem is tudom mi ilyenkor a jó megoldás szeparációs szorongás esetén, hozzam át hozzánk, vagy inkább virrasszak az ágya mellett míg el nem alszik. Jó érzés hogy ott alszik mellettünk, de azért nem szeretném ha iskolás koráig velünk aludna.
Kisfiam 17 hónapos,ugyan ezt "játsza" velünk!
Elaltatom a saját ágyában,majd éjszaka felsír én nem alszik vissza,csak ha a saját ágyunkba viszem kettőnk közé.
Foga miatt lehet,mert most viszonylag fogzási szünet van a jelek alapján és békésen alszik a saját ágyában.
13 hónapos lányom is ezt műveli 3 hete.Ma úgy láttam, hogy egy kicsit duzzadt az ínye.Én is csak reménykedek, hogy a foga miatt van.
Egyik éjjel már arra ébredtem, hogy esek le az ágyról.Ő és apa úgy elterpeszkednek, hogy nekem oldalsó vigyázállásban kell aludnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!