Egy korábbi kérdésnél olvatam, hogy nektek problémáitok vannak a házasélettel. A gátmetszés miért fáj olyan sokáig sok nőnél? És ennek mi köze a sexhez?
Pasi vagy?:)
Azért fáj olyan sokáig, mert egy idegvégződésekkel teli helyet ollóval átvágtak. Ez elég sokáig érzékeny marad, és a sex elég nagy kihívás ilyen helyzetben. Arról nem is beszélve, hogy a hüvelyen keresztül kibújt egy elég szép méretű kisangyal, elnyomva, zúzva a környék idegeit. Hát ezért. A teljes regeneráció általában 6-9 hónap. Arról nem is beszélve, hogy az anyuka gyermekgondozási hormonokkal van tele, nem nemi vágyfokozókkal, tehát ilyenkor az esetek nagy részében "fejben" dől el a sex, ez sem segít sokat a ráhangolódásnál.
Szia
Én is olvastam azt a kérdést. Arra nem is reagáltam,max örültem,hogy nem vagyok egyedül a kevés szexxel,meg a nem kívánósságommal...
Most 6 hónapos a kislányom,és nem tudom igazán,hogy hányszor voltunk együtt a párommal,de szerintem max. 5-ször...
Viszont,hogy mi köze a gátmetszésnek a szexhez? Hát nálam annyi,hogy még 6 hét után is óvatosan kellett,hogy kitöröljem a dolgaimat wc-zés után,nem hogy még szexeltünk volna...
Most csúnyán fogok fogalmazni,de lyuktól lyukig vágtak..
Ha azt veszed az is egy műtétnek felel meg,ami ügye fájdalmas dolog..! Legalábbis én alíg bírtam ülni is az elején... Mára már nem is látszik a dolog,mert plasztikai varratot kaptam vagy mit...Szóval szép a helye. Viszont nálunk sem volt egyszerű az első szex,mert tényleg rosszabb volt,mint a szüzességem elvesztése..
Most utoljára kb egy hónapja szexeltünk,az nem volt már olyan rossz...,de lehet hogy azért,mert vízben voltunk,és lehet,hogy valamennyit segített abban,hogy ne fájjon...
Amúgy gondolom sokat számít az is,hogy kinek milyen a párja..,mennyire erőlteti a dolgot,mennyire érdekli,hogy a párja mit akar,meg ilyenek..,és nem csak a saját ösztöneire figyel..!
Nálam nem erőlteti a párom,viszont biztos többet szexelnénk,ha egy kicsit rámenőssebb lenne,és piszkálgatna e téren..!
Visszatérve a dologra...
Örülj neki,hogy te neked nincs ezzel problémád!
Üdv.,egy 6 hónapos kislány anyuja :)
én is gátmetszéssel szültem, 2 óra alatt, és a saját lábamon mentem szülés után át a szobába.
viszzont 3 hónapig szitne alig volt sex, mert annyira nagyon fájt. aztán szép lassan jobb lett, sőt most már jobb, mint előtte
14.22-es vagyok
az utolsónak!
az nap mikor szültem,nálam sem volt semmi fájdalom,mivel az érzéstelenítő amit oda adnak mielőtt varrnak, még jó sokáig hatott,így én is ugrándoztam szülés után....
meg is lepődtek a látogatók,hogy olyan,mint aki csak simán most kelt fel,nem mint aki pár órája szült... (reggel 6-ra volt meg a pici)
Majd eljött a másnap..és hát ahha...az már roppantul nem volt valami vidám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!