Hol szülted a babádat/gyerekeidet? Volt gátmetszés? Ott kötelező, vagy lehet gátvédelemmel is szülni? Minél több választ várok!
Melyik országrész?
leirhatom hogy észak kelet mo. de ha pestiek vagytok nem sokat segit.
pesten jó a margit és a szent imre.
nyugaton nem vagyok ismerős keleten meg a deb.klinika bár itt is van gátmetszés de alacsony a császármetszés aránya még a farosokat is megpróbálják természetes úton világra hozni..
Egerben szültem,és lehetett volna akár gátvédelem is,de hatalmas kislányom született 3950 gramm 61 cm és 36-os fejkörfogat!De a szülésznő azt mondta másodiknál akár ilyen paraméterekkel is lehet gátvédelem!De már kb a 20 héttől készülni kell rá...
ÓŰzdon is tuti működik a gátvédelem...bár mindkettőhöz szülésznőt is tudok ajánlani ha úgy alakul hogy érdekel!De nem írtad hol laktok!
Könnyű metszés nélküli szülést kívánok! :)
Kecskeméti vagyok.
Pestre innen fel lehetne menni. Vagy tudtok valahol a környékben? Pl. milyen Szolnok? Dunaújváros? (bár az kicsit arrébb van) Pesten hol van gátvédelem?
Szia,
Budapesten szültem a II. Női Klinikán gátvédelemmel, olyanyirra, hogy össz-vissz 1 varratom volt, és azt mondta az orvosom, hogy még ő sem mondaná meg, hogy szültem...
na maga a szülést 16 óra vajjúdás előzte meg, rémálom volt, de konkrétan a kitolás nagyon szépen ment. Szerintem ez orvosfüggő is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!