Hol szülted a babádat/gyerekeidet? Volt gátmetszés? Ott kötelező, vagy lehet gátvédelemmel is szülni? Minél több választ várok!
ÁEK első szülés gátmetszés (36-os fejkörfogat)
ÁEK 2. szülés gátvédelem (35-ös fejkörfogat)
Itt bp-en szerintem többedik szülésnél mindegyik kórházban van gátvédelemre lehetőség.
Hogyan készülhetek rá? Kit keressek meg ezzel kapcsolatban?
Most vagyok 15 hetes.
Szent Imre
A legtöbb orvos támogatja agátvédelmet, a szülésznők pedig ügyesek.
Szia, én vagyok a II. Nőis! :)
Parragi Péter doktornál szültem, ő egy fiatal, még nagyon lelkes orvos, és nagyon a természetes szülés híve, így nála a császár csak a leges legvégső pillanat, a gátvédelem meg teljesen természetes, és nagyon hálás vagyok érte, mert nagyon nehéz szülésem volt és majdnem császár lett, végül meg még gátmetszés sem volt. Összeségében kedves és figyelmes volt, nekem más problémám volt vele, nem is titok, nem szűrte a terhesség alatt a streptococus baktériumot, ami nem kötelező, de azért 90 %-ban elvégzik. A kisfiam megfertőződött és intenzíven volt, hú ez egy külön hosszú story...most van tervben a tesó, és hát erősen gondolkodom, hogy mi legyen, nála szüljek vagy sem.
Huhhhhh! Még csak nem is repedtél??? Ez nagyon jó! (Bár, Olaszországba valószínűleg nem megyünk el "csak" azért, hogy szüljünk. :)
Ezért is tettem fel ezt a kérdést, hogy lássam, Magyarországon belül merrefelé lehet gátvédelemmel szülni, és hogy Európa egyes országaiban mennyire támogatják a gátvédelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!