Hol szülted a babádat/gyerekeidet? Volt gátmetszés? Ott kötelező, vagy lehet gátvédelemmel is szülni? Minél több választ várok!
Debreceni Klinikán gátmetszéssel. Nem is tudtam még akkor, hogy gátvédelem is van, nem is mondták, de nekem nem jött volna össze. 4 kg fiamnak a keze a fején volt szüléskor, úgyhogy nem csak a gát repedt tovább, de még belül is szétszakadtam. :) Fájt is rendesen, két hétig nem tudtam normálisan menni, talán 4 héttel a szülés után már gyógyultabb voltam.
Amúgy nem tudom, hogy nálunk mennyire kötelező, vagy hogy milyen lehetőségek vannak.
MOhácson, és kötelező a gátmetszés, de én nem bánom, hogy ez van ott. dokim mondta, hogyha nem vágna és véletlenül megrepedne, akkor még sebészetre is befeküdhetek ha szövődményes lesz....
ha neked is volt gátmetszésed, akkor te is tudhatod, hogy semmi extra, jó, nem kellemes, de amikor a pici velem van egész nap, nem is érdekelt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!