Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Voltatok ilyen...

Mit tegyek? Voltatok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
1 éves a kisfiam.Eddig szépen a saját ágyában aludt.Kb 2 hete,hogy átszokott a mi ágyunkba.1 hétig beteg és lázas volt,akkor szokott oda.Hogyan tudnám visszaszoktati???Olyan keservesen sír éjjel,hogy szinte remeg.De abban a pillanatban,hogy közénk fektetem rögtön elalszik.Ha átrakom az ágyába,akkor kb fél óra múlva minden kezdődik előről.Volt valaki ilyen helyzetben?? Sírni hagyni nincs szívem.
2010. máj. 18. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ágyát nem tudod a tiétek mellé rakni? Kezdetnek meg lehet próbálni, aztán ha már nyugodtan alszik, akkor visszavinni a szobájába.
2010. máj. 18. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Jajj angyal szive:((( szegény! Gondolom rájött, hogy a világ legjobb helye éjjel, anya és apa közt a nagyágyban. Én is ezt tenném, aludjon el mellettetek, aztán tedd a kiságyba , ami melletted van. Le is szerelheted az egyik oldalát, told a nagyágy mellé, igy olyan, mintha melletted aludna. Aztán fokozatosan vissza a helyére.
2010. máj. 18. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet.Lehet megpróbálkozom vele.
2010. máj. 18. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:

1 éves korában elkezdett felébredezni éjjelente a babám. Nem volt kedvünk visszaaltatni, beraktuk kettőnk közé. 2 hét alatt odaszokott. Másfél éves, együtt alszunk azóta is. Meg sem próbáltuk visszaszoktatni.

De amit írtak a válaszolók, érdemes kipróbálni. Vagy pár napra/hétre feküdj oda mellé az ő szobájában. Csak hogy tudja, hogy ott vagy, érezzen téged.

Amúgy megértem a babádat, egyedül nem jó aludni. Te sem egyedül alszol, hanem a férjeddel :)

2010. máj. 18. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!