Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tea/viz gondok! Miert lehet...

Tea/viz gondok! Miert lehet ez? Voltatok hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3.5 honapos es ket hete (kb) nem issza sem a vizet sem a teat:( Se cumibol, se csiporbol, se kanallal adogatva. Azelott jol elfogadta es megitta most meg oklendezik tole:((( Ketsegbe vagyok esve mert ebben a melegben kene a folyadek neki. Mit csinaljak vele? :(((
2010. júl. 22. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:

1. gyümölcslé

2. próbálj a vízbe egy kis sót tenni vagy a teába egy kis cukrot (csak nagyon keveset)

2010. júl. 22. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A cici az nagy úr... :) 3.5 hónaposan neki még idegen más módon inni... Szerintem ha szomjas, adj neki cicit... Az még az én 8 hónapos fiamnál is tuti befutó szomjoltó.
2010. júl. 22. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szopizik rendesen? Akkor miért akarsz neki plusz folyadékot adni? (sejtem, hogy eddig elfogadta, most meg nem és ezért vagy kétségbe esve)
2010. júl. 22. 11:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze szopizik rendesen, de azt mondta a gyerekorvosunk, hogy kinaljuk meg vizzel vagy teaval is mert sokat szomjaznak ebben a melegben a babak. Igen azert vagyok ketsegbeesett mert most nem iszik :(((
2010. júl. 22. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szoptatod, és megkínálod még mellette, de ő nem fogadja el, akkor megtetted, ami tőled telik, ő meg tudja, hogy kell neki az a folyadék vagy sem. Szerintem nyugodj meg, inkább próbáld meg kicsit gyakrabban szoptatni, hátha úgy hamarabb elfogadja a folyadékot, de én nem erőltetném a helyedben sem a vizet, sem a teát.
2010. júl. 22. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!