Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik egy 3 hónapos...

Mennyit alszik egy 3 hónapos baba napközben?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én Kisfiam minden evés után aludt valamennyit.Előszőr evett,játszottunk aztán mikor dörzsölni kezdte a szemét,leraktam aludni.Van egy barátnőm akinek a Kislánya 2 honapos kora óta aktívan nézelődik,játszik,nyöszörög(mert persze álmos),de nem tud elaludni délutén 4nél elöbb.Változó ám ez nagyon! Ahány gyerek annyi féle.Nem feltétlen szoktatás kérdése...nem egyforma a bioritmusuk. jó babázást!
2008. okt. 16. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont három hónapos a lányom, és reggel 8-tól este 8-ig egy órát fennt van, egy órát alszik felváltva. Tehát kb. 6 órát. De előfordul, hogy délelőtt kicsit többet alszik egyszerre, akkor csúszik egy kicsit az esti lefekvés is. Remélem segítettem... :)
2008. okt. 16. 11:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. okt. 16. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is 3 hós a kisfiam és mostanában (értsd napok óta :)) 10-f11kor alszik el és akkor kb délig alszik egyet, aztán ebéd következik majd utána megint alszik egy jót kint a teraszon a levegőn. Ott jobban alszik, egyhuzamban akár 1,5-2 órát is. Majd este is megyünk sétálni vele, akkor is alszik egy 1,5 órásat kb. Tehát összesen olyan 5 órát alszik napközben, egyébként megy a játék, móka :) Jó babázást!
2008. okt. 16. 11:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom olyan idős korában reggel 6 körül ébredt majd, a 3 óránkénti szopizás után aludt 10-15 percet. Este fürdés után (9 körül) aludt éjfélig, majd hajnali 3-ig, 6-ig. Ez a mai napig sem változott, pedig már 7 hónapos.

2008. okt. 16. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom most lesz 3 hónapos, ő reggel 8 körül kel, fél 10 felé alszik el megint és olyankor kb. másfél, két órát alszik egyhuzamban. Délután 2-3 körül megint alszik kb. 2 órát, ezen kívül még egy kicsit szundizik (úgy fél órát) este 6 körül. Esti fürcsi hét körül, szopi, aztán 8 - fél 9 körül elalszik és csak szopizni ébred fel kétszer, amúgy reggel 8-ig alszik.
2008. okt. 16. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Változó. Kb. 10-13 órát alszik 24 óra alatt a kisfiam, attól függ, milyen napja van (mennyire fáj a poci, oltást kapott, nyűgös, sok élmény érte, stb.). Ebből az éjszakai alvás (kb. 2x kel fel szopizni, de ez is változó) kb. 8 óra, a többi nappali alvás. Ami kb. 2-5 óra, elosztva. Van olyan nap, hogy csak 2x40 percet, és 1x30 percet alszik, de olyan is, hogy 2x2,5 órát. Sőt, olyan is volt, hogy egyben 4 órát aludt.
2008. okt. 16. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia. Igaz mi még csak 2hósak vagyunk,de nekünk így zajlik a napirend. 8-1/2 9körül kelünk mi tápszeresek vagyunk. 11körül megyünk ki babakocsizni,ilyenkor alszik 2-3órát,ez változó,délután meg játék,időnként 10perc szúnyokálás. 7óra körül fürdünk,eszünk,és 8-1/2 9körül már alszik. 1x kell éjszaka.
2008. okt. 16. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk átlagban 2 óra fentlét után jön 3/4 óra alvás.
2008. okt. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!