Szerintetek egy 16 éves lány boldog, hogy egy nem kívánt terhességtől adódóan már van egy gyereke?
Semmilyen rosszindulat nincs a kérdésemben, szimpla kíváncsiság. Annyit kell tudni,a lány nem tudta hogy terhes, szülés előtt nem sokkal derült ki a dolog. A kisfia már 2 éves, nagyon szép baba, látszólag a családja mindent megad nekik a történések ellenére is, boldognak tűnnek (nem romák)
Szerintetek őszintén boldog lehet? Hiszen ráment a felelőtlensége miatt az egész gyerekkora stb. Mindent kihagy amit egy normál tinédzser nem. Szerintetek ez csak a látszat?
Vajon szokott azon gondolkodni hogy elszúrta az életét egy rossz döntéssel? Mit gondoltok erről?
Probálok rövid lenni. Viszonylag normális magyar családban alkesz lett apuka is anyuka is. 40-45közt voltak. Apuka erőszakoskodott anyukàval ìgy hoztàk össze exemet. Terhes gondozás se volt a legnagyobb nővèrével akarták felneveltetni, kb egy idős volt annak a fiàval....16èvesen összejött egy elit roma sràccal ès terhes is lett tőle. 17èvesen született a kislànya szülők rokonság függvènyében a kórházban lenèztèk exem. Na ott volt is romantikus esküvő kórhàzi ágyon. Házasság nagykorusìt ìgy gyàmja lehet a gyerekènek. A pasi nagyanyjához mentek haza ő lenyúlta őket a gyerek után jàró pènzzel. Onnan szüleihez menekűlt akikkel persze nagyon rossz volt a viszonya a gyerek apja utàna ment. Kislány októverben született szilveszterkor beteg volt! Úgy volt exem neg a "fèrje" mentek volna ki valami rendezvènyre! A pasi kiment valami haverjaihoz, 4nap múlva jött haza a cuccaièrt! El is vàltak...aztán exem visszament a közèpiskolàba, elvègezte aztan szülei zavarták dolgozni. Közben 2 nővère is elvàlt ők is hazamentek egyik vitte a fiát is a màsikra rá se nèz a gyereke! A gyerek apja nem jött többet gyerektartást nem adott , valami rokona adott kis pènzt de....Szóval exem pultos volt valami bárban ha nem èrte el a 22:50es buszt akkor 2napig nem látra a gyerekét csak 2óra hosszára. Ilyenkor bnőjènèl aludt de szerintem hordtàk dugni a beszàllítók kèsőbb derűlt ki. Neten ismertem meg, első randink jó volt munkája miatt nehezen tudtunk találkozni. Egyik este volt osztàlytàrsa le ment kocsiba megdugta engem meg leràzott! Szerda volt mert a Szilejmánra fogta! 13hónapig voltunk együtt 5.utan kirúgatta magàt a munkahelyèről! Aztàn hol dolgozott hol meg nem de semmi komoly! Engem púpolt pènzzel! Gyerek kis szeretni való tündèr volt imádtuk egymàst! Mikor jött az 5let hogy 3an kis albèrlet èn fizessen neki majd lesz komoly munkája akkor szakìtottunk. Talàlt egy pasit sajàt lakással, aki felfüggesztett börtönbüntetèst kapott valimièrt. Nala laktak hozta vitte neki a pasi a gyereket ő meg egy másik pasival dugott! A masik pasi elintèzte, hogy akivel lakik leűltessèk! 3hónapra.Addig nála élt szàmlat nem fizette! Amikor szabadúlt a pasi akkor lettek kidobva a lakàsból! ....
Lány soha sehová nem hetett szórakozni,azt mondta ha 30lesz akkor a gyerek 14 akkor majd jár a barátnőivel bulizni ezèrt nem akart volna közös gyereket velem! Szex úgy volt, szombat èjszaka ha nem ő aludt el hamarabb akkor megvàrta mèg a gyerek alszok ès mehettem èrte!Ja cigizett szinte 0 bevètel napi 1000kiadàs Ebben az estben bagyon nem boldogság de köv kommentem is olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!