Melyik név tetszik nektek?
Babát várunk meg nem tudjuk, hogy fiú vagy lány. :)
Elég sok gyerek van a közvetlen környezetünkben/ családban, így sok név ki lett lőve, sajnos olyanok is amik nekünk tetszettek.
Nem szeretnénk túl gyakori, nagyon különleges nevet választani, de azért azt se szeretnénk hogy sok legyen az oviba suliba. Persze menjen a vezetéknévhez (Herényi) de kicsit meg is különleges legyen.
Ezek vannak eddig a "listánkon":
Lány: Édua/Éda, Fédra, Gyöngyvér, Száva, Zille, Iringó
Fiú: Vencel, Iván, Lukács, Merse, Csaba, Edmond
Nektek melyik név tetszik? Esetleg tudnátok számotokra különleges neveket mondani/ ajánlani?
Köszönjük előre is:)
Lányból 2-t nem ismerek és azok nem is tetszenek: Éda/Édua, Száva. A többi jó, de a legjobb a Zille
Fiúból a a Vencel az egyetlen ami tetszik innen.
Ami nekem tetszikezek kozul:
Lany: Fedra (nalam inkabb jo, elmegy kategoria)
Fiu:Vencel (ez nagyon tetszik)
Azok a nevek amelyek tetszenek nekem:
Lany: Nikol, Nikoletta, Nóra, Adél
Fiu: Áron, Gergely, most hirtelen nem jut tobb eszembe
Ez egyeni velemeny, ha valakinek nem tetszik nem muszaj lepontozni, ha csak nem letszukseglet... :)
Ebből az Édua, az Iván és a Csaba tetszik. Iringót nem adnám mert a betűkettőzés nem szép.
hasonló stílusú: Róza, Mikolt, Lívia, Gergely, Hella, Rella, Lenke, Erik, Felícia, Nándor, Roland
Ehhez a vezetéknévhez az Édua, Edmond és Csaba is jól megy, de a legjobban a Zille és a Vencel hangzanak.
Az I-vel kezdődőeket nem adnám (Herényi Iván, Herényi Iringó).
Szegény gyereknek ilyen hülye nevet adni -_-
- Mi a neved fiam?
- Kovács Lukács vagyok xDDDDDDD
VAGY
-||-
- Nagy Iringó vagyok...
Ezek közül egyik sem... (Ja de a Csaba jó :)
Példák: Alex, Dávid, Ádám, Máté, Kata, Endre, Bence...
Lány: csak a Gyöngyvér, a többi borzalmas.
Fiúból csak a Merse és az Edmond nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!