Tetszik Nektek a Valentina és a Dominika név ikreknek?
Figyelt kérdés
Talán még a Karolina esélyes.2017. máj. 13. 09:09
1/20 anonim válasza:
Számomra mindhárom felsorolt név ronda, mint a bűn de ha nektek tetszik, akkor adjátok. Olyan név nincs, ami mindenkinek megfelel.
3/20 anonim válasza:
Nekem a Karolina tetszik a legjobban utána a Dominika bár én az országra asszociálok egyből.
A Valentina egyáltalán nem tetszik.
5/20 anonim válasza:
Nem, mert soha az életben nem fogod a nevükön szólítani őket, mindenféle -ka meg -ke lesznek, meg csi.Kb. Valcsi vagy Valika, vagy Tina, meg Domcsi és Domcsika.
A Karolina meg Lina.
Tehát lesz két gyereked: Lina és Tina.
6/20 anonim válasza:
Nekem mindhárom tetszik. Azzal meg nem tudom mi a baj, ha becézik a gyereket.
7/20 anonim válasza:
szerintem mind a 3 név szép. a karolina nekem is kedvenc :) de a Valentinát és a Dominikát becézni...a becenevek nem tetszenek így nem adnám őket.
8/20 anonim válasza:
Tina/Tinus, Domi/Niki/Nika/Nikus, és Lina/Linus
szerintem jó becenevek lennének hozzájuk. Énszerintem szép mind a 3 név.
9/20 anonim válasza:
Nekem személy szerint egyik sem tetszik,de ha Nektek igen,akkor ne
foglalkozzatok mások véleményével,
adjátok ezeket a neveket a kicsiknek😃
10/20 anonim válasza:
Nagyon szép nevek.
Különlegesek, elegánsak, de nem fülsértőek.
Gratulálok a névválasztáshoz, jó ízlésre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!