Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Idegileg hogy bírja az az...

Idegileg hogy bírja az az anyuka, akinek babája 1 perce sem marad el nélküle?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Különféle feladatokat adok neki pl. főzés , teregetés közben mindig segít nekem és élvezi is és igy meg tudom csinálni én is a dolgaimat közben. Nekem igy nem megterhelő csak néha egy kicsit, de olyankor pont mindig hazaér apa és kicsit levált.
2010. máj. 17. 21:28
 2/14 anonim ***** válasza:
jah első vagyok, másfél éves amúgy
2010. máj. 17. 21:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Jó neked, az enyém még csak 4 hónapos és létezni sem tudok tőle, ha elszaladok wc-re végigordítja. Úgyhogy meg kell gondolnom mikor hagyom magára. Felüdülés ha a férjem hazajön, úgyhogy én is tanácstalan vagyok. Ráadásul napközben már csak egyszer kétszer alszik 15 perceket, és a fáradtságtól is hisztis.
2010. máj. 17. 21:31
 4/14 A kérdező kommentje:

Kislányom 9 hónapos,de egy pióca! Persze a szép értelembe.Annyira ragaszkodik hozzám,hogy egész nap rajtam lóg,létezni nem tudok. Ha leteszem ordít míg fel nem veszem.

Tegnap este és ma délelött nagyon kiakadtam,rendesen sírtam,és könyörögtem neki,hogy legyen jó.Nagyon el vagyok keseredve.

2010. máj. 17. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Tudom szörnyű ez a helyzet, de próbáld a jó oldalát nézni, hogy szeret téged, és ragaszkodik hozzád. Idővel jobb lesz meglátod.
2010. máj. 17. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Hordozókendő! Nekünk bevált. Bármit meg lehet csinálni, miközben a kicsi a hátamon van.
2010. máj. 17. 21:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Volt hordozóm,nem kendő,de abban sem maradt meg. Szerintetek a kendőbe megmaradna???
2010. máj. 17. 21:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Enyém a kengurut szereti, habár sokmindent így sem tudok tőle csinálni. Próbáld ki, veszteni nem vesztesz vele.
2010. máj. 17. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Az enyém 8 hónapos.Zsupsz!Bele a kenguruba és mehet a porszívózás, felmosás, teregetés stb.
2010. máj. 17. 22:09
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
jaj megorulnenk ha ezt csinalnak a gyerekeim szerintem neveles kerdese igy szokatattok!
2010. máj. 18. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!