Tejpép vagy tápszer?
Figyelt kérdés
6 hónapos babámnak este tejpépet adok, majd fürcsi és szopi. Valaki itt azt írta, hogy a tejpépek tele vannak cukorral és a tápszer sokkal jobb. Most adjak a babámnak tápszert??? Furcsa.2008. okt. 15. 21:19
1/4 anonim válasza:
Szia, teljesen mindegy melyiket adod szerintem, mindkettoben cukor van!!! De ha van eleg tejcsid furdes utanra akkor kizarolag szoptass!
Mi tapszeresek vagyunk es pluszban tejpepet is szoktam adni igaz tizoraira. Most akkor ez rossz? Nem hinnem!
Ugy csinald ahogy TE jonak latod vagy kerdezz egy hozzaertot!
Boldog babazast!
2/4 anonim válasza:
Mind a kettő jó, nem rontasz el semmit tejpéppel sem, de én is úgy tudom, hogy a tápszer jobb a babáknak. Én tápszert adok és gabonapépet, a tejpépet kihagyom.
3/4 anonim válasza:
A babádnak a tejpéppel is tápszert adsz, az is az! Egyébként a tápszer az anyatej után a legegészségesebb táplálék, ami a babáknak adható. Cukor pedig kevesebb van benne,mint a tejpépben.
4/4 A kérdező kommentje:
Még mindig zavaros. Tejpép, gabonapép, tápszer???
2008. okt. 19. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!