Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A dm-es vagy a rossmannos...

A dm-es vagy a rossmannos babás termékek a jobbak?

Figyelt kérdés
Kajcsi, pelus, popsitörlő, krémek, fürdető stb?
2010. máj. 17. 14:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
DM, de versenyen kívül én a Müller-re szavaznék (csak az sokkal kevesebb helyen van).
2010. máj. 19. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:

A popsitörlő egyik sem vált be nekünk, a bébiételek viszont mindkettőnél jók.

A rossmann-os szappantól ekcémás lett a babám, így most már semmi ilyet nem veszek ott.

A dm-es pelust próbáltuk, de a pampers jobb nála. Viszont a dm-ben tényleg jobb akciók vannak és ott a bababónusz és a pontgyűjtés.

2010. máj. 19. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:
DM. Rossmannt nem próbáltam. 1x kaptunk ajiba Schlecteres pelust,az hasonló volt, mint a DM-es, de a DM jobb.
2010. máj. 19. 20:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Dm.Szintén bababónusz és pontgyűjtés miatt.
2010. máj. 19. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:
DM- ben vásárolok, a pontok, bababónusz miatt. Próbáltam termékeiket is, van, ami bevált (pelus nem rossz, de a Huggiesnél nem találtam jobbat, így annál maradtunk, használtam a csíkok elleni olajat, jó volt, de a törlőkendőjüket nem szeretem).
2010. máj. 19. 20:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de engem az érdekelt, hogy a termékeik milyenek nem az, hogy hol van nagyobb kedvezmény.:S
2010. máj. 19. 20:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a dm-es pelus az egyik legjobb, rossmann-ost csak akkor veszek, ha fogytán a pénzünk, mert van kisebb kiszerelésben - és így olcsóbb is. (Nem a darabár).

Tápszerből csak a dm-est vesszük, a rossmannost nem is próbáltuk, tejpépből viszont nekünk a rossmannos jobban bejön (de a mülleres a nyerő). Törlőkendőből is a dm-es jó :)

2010. máj. 19. 21:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Dm-es. Most vettem pelust, babylove-s, szerintem az árához képest egész jó. De a huggiesnál jobb nincs. A bébiételek nagyon jók, tetszik, hogy tényleg az van benne, amit ráírnak. (mármint nincs igazán adalékanyagokkal teli, a burgonya nem burgonyapehely, a rizs nem rizspehely - legalábbis nagyon remélem, hogy ezt kötelező lenen feltüntetni, ha mégis). A popsitörlő nagyon jó, én vagy ezt veszek, vagy tescosat. Ezek tényleg nedvesek és puhák is. Krémeket fürdetőket nem vettem még. Egyedül talán hintőport, de abban meg szerintem nincs nagy különbség, legfeljebb az illatuk.

Mondjuk rossmannban még nagyon nem is vásároltam, valahogy nekem az olyan rideg, meg olyan zsibvásáros, hogy teli van mindenfélével (úgy értem, hogy bögrétől kezdve a zseblámpáig mindenféle olcsó kacatot is lehet kapni) A popsitörlője nem jött be igazán, de nem is mondom rá, hogy nagyon rossz. Pelusa nem jött be. A többit még nem próbáltam.

2010. máj. 19. 21:10
 19/19 anonim ***** válasza:
dmfan vagyok...
2010. máj. 20. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!