Rossmannos Lovely smink termékek? Vélemény?
Figyelt kérdés
láttam minap púdert ebből a márkából és azt írták h körömvirág is van benne és hogy ápoló.2009. máj. 9. 15:01
1/7 anonim válasza:
én szemhélyfestéket próbáltam belőle, és az elég jó. a rossmanos dolgok általában mind jók szerintem..
2/7 anonim válasza:
Az árukhoz képest nagyon jók! A műszempillát, és a körömlakkokat ismerem inkább, de azok 10es skálán nekem 6asok, s ha az árát nézem, az nem is olyan rossz! Elképzelhető, hogy az a púder amit kinéztél is nagyon jó!
3/7 anonim válasza:
Én lakkokat használok, nekem nagyon bejött!
4/7 anonim válasza:
Én is használtam, és nagyon jók! Én speciel franciamanikűr szettet vettem és már 3-ad napja van rajta, nem kopik, nagyon jó. Ja meg szájfényem is van ... Szerintem nagyon jó lesz a púder is!
5/7 anonim válasza:
a Lovely alapozó natúr színben nagyon jó! ajánlom mindenkinek.
6/7 anonim válasza:
Én körömlakkot vettem először, megimádtam, felvásároltam minden színben :D, aztán jött a szemhéjpúder, fantasztikus szerintem.
7/7 rozsaszin_parduc válasza:
én 2 dolgot használok, egy szemceruzát vagyis szemkontúrt,
aminek a végén egy satírozó fej van. nagyon szeretem, mert nem mosódik el :):) illetve egy szemhéjtust :)
pozitívan csalódtam bennük, sőt az áruk is elfogadható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!