Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossmannos Babydream termékek...

Rossmannos Babydream termékek jók?

Figyelt kérdés
Most léptem be a Rossmann oldalára és ott találkoztam ezzel a márkával. Milyen árban vannak? Érdemes venni?
2010. febr. 18. 16:17
 1/6 A kérdező kommentje:
bébiétel vagy tejpép - ez kimaradt :D
2010. febr. 18. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én vettem gyümölcsöt és főzeleléket is. elég pocsék íze volt mindkettőnek. De lehet nektek ízleni fog. a borsó pl. egészben volt benne. zsírosnak és vizesnek éreztem. nekünk nem ízlett.
2010. febr. 18. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
tejpépet ettünk már kekszeset meg gyümölcsöset mind a kettőt szereti. Mást nem ettünk.
2010. febr. 18. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
mi a 3-as tápszert, és kekszes tejpépet onnan vesszük, szereti a kicsim! árban olcsóbb, mint a DM-es
2010. febr. 18. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tápszerekről nem tudok véleményt írni, a pelenkája nekünk nem volt jó, de a törlőkendő messze a legjobb és legolcsóbb azoknál amiket eddig kipróbáltunk.
2010. febr. 19. 09:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a babydream 3 as tápszert használjuk már egy ideje és nagyon bevált! 1300Ft egy 600grammos doboz. A tejpép szintén Babydream-es és azokat is szereti a lányom. Az üveges kajákat még nem kóstoltuk ,én innkább főzök a picinek.

És azt szeretem még a rossmannban, hogy gyűjtheted a pontokat kuponfüzetbe és ha összejön 15 akkor a vásárlás végösszegéből lejön 15%. Szerintem ez tök jó!

2010. febr. 20. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!