A Rossmannos Babydream popsitorlo hogyan zar?
Nem ismerem ezt a fajtat, viszont itt olvastam, hogy akcios es hogy jo is, kiprobalnam. Erdekelne, hogy milyen zaras van rajta?
Muanyag fedel, mint mondjuk a szines tescoson, vagy csak a sima ragacsos, mint kb az osszes tobbi popsitorlon (pampers es tarsai).
Azert fontos ez nekem, mert nem szeretem a muanyag utantoltheto dobozban tartani a popsitorloket, foleg, hogy nincs is annyi dobozunk (mindig tartok kulon csomagokat a foldszinten, az emeleten, anyoseknal es a pelustaskaban is, mert nem szeretem hordozgatni ide-oda).
Viszont igy eleg sok ido alatt fogy el egy-egy csomag, a sima ragacsos egy ido utan mar nem zar rendesen es kiszaradnak a torlokendok, a muanyag csatossal viszont nincs ilyen gond.
Koszonom a valaszokat!
Hat, akkor meglatom. Egy dobozom van sajna, emiatt nem akarok venni.
A masodik valaszolo altal emlitett visszapattintos muanyag zarra gondoltam a tescoson!
Egyebkent ki szoktam varni a tesco-s akciokat, mert 2-3 havonta az a popsitorlo is van 300 forint koruli darabaron.
Mivel ket pelenkas gyermekem van (17 es 3 honapos), igy eleg sok torlokendot hasznalunk, ha akcios, akkor be szoktam belole vasarolni.
Most vagy lemaradtam, vagy csusztatja a tesco az akciot, de a bevasarolt 15 csomagombol mar csak ketto maradt, szoval korbe kell tekintenem.
De ilyen tetelben nagyon nem mindegy, hogy 3-4 forintba kerul egy popsitorlo, vagy 6-8 forintba...
Lehet, hogy bevallalom a babydreamet, max tartom zacsiban, ha mar nem ragad rendesen, hatha ugy nem szarad ki.
Aki hasznalja ezt is es a tescos szineset is! Hasonlo a ket fajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!