A DM-es babylove popsitorlo milyen arban van most? Nagyobb kiszerelesre gondolok.
Lehet kapni 4-8-sok csomagot egyutt? Mennyibe kerul, ha vettel olyat mostanaban?
Minosegre milyen? Hasonlo a rossmannos-hoz? Mert az nagyon nem jott be, nagyon szaraz volt es nem volt puha, viszont a tescos zold jo.
Tegnapelőtt vettem a DM-ben zöld 4x80db-osat, asszem 1599Ft volt. De felhasználtam a "vásárlás végösszegéből 15%"-os kupont is, így még olcsóbb volt.
Nálunk mindkét lányomnál bevált. Elég nedves, jó illatú, nem bántotta a bőrüket.
Koszonom a valaszokat!
Szerintem kiprobalom. Bar most neztem, hogy jo arban van a dm-ben a huggies is (350 forintra jon ki egy csomag), de az csak 60 vagy 64 darabos. Azt mar probaltam, nedvessege rendben van, puha is, de konnyeben szakad, mint a pampers, vagy a tescos zold.
A rossmanosbol a keket probaltam, megvettem egy 6 darabos kiszerelest egybol es nekem az nem tunt eleg nedvesnek. De ez biztosan attol fugg, hogy ki milyenhez szokott, biztos, sok anyukanak az valik be, ami a masiknak nem, ezert is van ekkora kinalat. :-)
Off lesz, de elmondanátok, hogy milyen az illata a zöldnek?
Vagy mitől különbözik a többitől?
Annyit 'matekolok' rajta, hogy melyiket vegyem majd a babának, és egyszerűen nem értem, hogy mi a különbség köztük?!!?
Köszi :)
Utolso valaszolo:
vegul vettem tegnap, felbontottam mar egyet, hogy kiprobaljam. A rossmannostol nedvesebb, de kevesbe mint mondjuk a pampers. Viszont siman hasznalhato, jonak tunik. Nem gyengek a lapok, nem is kicsik, nem is vekonyak.
Majd kiprobalom amit irt korabban az egyik valaszolo (koszonom neki), hogy lefele forditom, hogy nedvesek maradjanak a lapok.
Illata: hat, megmondom oszinten nem a legjobb, kicsit nekem szappanszerunek tunik, viszont nem eros illata van, ami jo pont. Nem rossz illatu, csak nekem annyira nem jon be, de mivel gyenge, igy nem zavar.
Eddig a legjobb illatu popsitorlo a zold huggies volt, amivel talalkoztam, az illata tenyleg csodalatos volt, egyeb miatt ugy gondolom, hogy az ar/ertek aranya nekem nem a legjobb. Ilyen szempontbol nekem a zold tescos valik be legjobban, azutan a pampers, amikor akcioban van jo aron (300-350 forint csomagonkent jo arnak szamit nekem, attol dragabban nem veszek soha popsitorlot).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!