Elvinne minket a taxis, ha nincs autósülésünk? Hogy működik ez?
Figyelt kérdés
Nincsen autónk, effektíve ülésünk sem. De ha taxival kellene menni valahova, akkor úgy meg elvileg nem lehet, hogy az ölemben van a baba. (?)2010. máj. 17. 11:26
11/12 anonim válasza:
Nem szégyellem el magam.Sajnos rengeteg olyat látok, hogy az ANYUKA ül a hátsó ülésen, és a gyerekét fogja a kezében boldogan.Mintha meg tudná védeni.Sőt, már olyat is láttam, hogy az anyósülésen fogta az ölében.Nekem ez felháborító, és ha nagyon sarkítanánk a dolgot, ennyi erővel meg is ölhetné.Nem tudom miért nem értik meg egyesek, hogy nagyon veszélyes, ha nincs gyerekülésben a gyerek, még abban is nagyobb veszélynek van kitéve, mint a felnőtt.Nincs olyan vészhelyzet, hogy ne raknám be ülésbe.Te még biztos nem láttál balesetben meghalt gyereket, de én már igen.És nem kívánom senkinek.Az meg hogy azért le lettem pontozva, mert leírtam az igazságot, az a pontozók szegénységi bizonyítványa.Lehet megint lepontozni.
12/12 A kérdező kommentje:
Szia, utolsó válaszoló, ha még itt vagy és a többiek is!:
Szóval ne haragudj a kirohanásért, hormonzavaros "p*csa" voltam, de nagyon. Teljesen igazad van, és itt írom mindenkinek, aki esetleg ráakad erre a kérdésre, hogy: AUTÓSÜLÉS NÉLKÜL 1 MÉTERT SEM SZABAD MEGTENNI!!!
Senki se akarjon a saját hibájából tanulni.....
Mi is vettünk egyet-igaz nem a legtutibbat, inkább éheztünk egy kicsit+ vár néhány csekk, de mit számít az? semmit..
2010. jún. 1. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!